2016: November-December

November månad var rätt händelselös, sög rätt ordentligt faktiskt och gick mest ut på att jobba, äta, träna och sova. December, däremot var en rätt händelserik månad. I början av December agerade jag caddie till Claes som gjorde stykrelyftsdebut och lyckades vinna alltihop.
 
 
 
 
Eftersom vi planerat så tokigt så vi skulle vara iväg på varsitt håll över jul tjuvstartade vi julfirandet och ägnade december månad åt att julpynta, julbaka och göra pepparkakshus. Julafton firades en vecka för tidigt med julklappar och kalkonmiddag, men julkänslan var på topp och vi fick en superbra fejk-julafton. ♥
 
 
 
 
 
På den riktiga julaftonsmorgonen satte jag mig på ett flygplan till Arlanda för att möta upp brorsan. Vi skulle alltså fira julafton på Arlanda. Till en början gjorde vi ett tappert försök att få julkänsla genom att streama Kalle-Anka på telefonerna.
 
 
 
Vi gav snabbt upp våra försök till att få julkänsla och gick istället till hotellet, körde ett träningspass, badade i utomhuspoolen och bastade. För att sedan gå upp i restaurangen och beställa in lite god mat och någon drink. Helt okej julafton ändå!
 
 
På juldagen åkte jag och Brorsan vidare till Dubai där vi inledde med att gå på guldmarknaden och shoppa loss.
 
 
 
Sedan har vi hängt i Dubai Mall, spanat in världens högsta byggnad, Burj Khalifa och tagit en tur upp i denna byggnad.I Dubai mall fanns ett enormt akvarium med rockor och hajar bland annat. Där kunde man dyka ner och simma med hajarna om man ville. Inget konstigt alls.
 
 
 
 
Vi drack en massa juice på ett favorithak vi hittade och spanade in alla coola byggnader i marinan.
 
 
 
 
 
En dag åkte vi på ökensafari. En fyrhjulsdriven bil kom och hämtade upp oss och körde ut oss i öken. Föraren körde som en riktig blådåre upp och ner på sanddynerna och vi hade riktigt roligt. Kvällen avslutades med en grillmiddag med magdans, eldslukare, kameler, arabiska falkar och vattenpipa mitt ute i öken i ett beduintält. Sjukt häftig upplevelse!
 
 
 
Dubai var verkligen fullt av kontraster. En annan dag bestämde vi oss för att dra och åka skidor i Mall of the Emirates. I deras snövärld fanns skidbackar, pulkabackar och till och med pingviner!
 
 

Året avslutades med nyårsfirande med ca en miljon peppade människor och en helt galen fyrverkerishow utanför Dubai Mall/Burj Khalifa. Sjukt häftig avslutning på 2016!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback