2016: Januari-Maj

Jag satt och överförde lite bilder från mobilen precis och tänkte att det skulle vara kul med en liten tillbakablick på 2016. Men det visade sig bli årets bildbomb så jag delar upp det i flera inlägg istället. Här kommer januari-maj.
 
 
2016 firades in hemma hos oss med god mat och vänner.

 
 
I januari åkte jag till Göteborg för att hälsa på Helena och brorsan. Vi gick på museum och åt indiskt, som alltid när jag är där på besök. :)
 
 
 
I februari åkte jag och Claes till Gällivare för att hälsa på familj och vänner. Vi passade även på att besöka ishotellet i Jukkasjärvi. Kan inte förstå att jag har bott i Gällivare i 19 år utan att åka till grannkommunen och titta på isskulpturerna.
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi hade semestrat klart var det dags att lämna in Svante till veterinären för en knäoperation. Lillstackaren var så ynklig i sin tratt.
 
 
 
 
Påsken firades i Kalamark/Granträskmark i Claes föräldrars stugor. Jag bakade en påsktårta till efterrätt.
 
 
 
I början av april fick vi besök av min morbror och mina småkusiner från Seattle. Mina pannkakor gick hem hos småkusinerna.
 
 
 
 
I slutet av april åkte jag till Sala för att hälsa på Fredde och Salagänget. Vi var kungar på burger king, jag fick agera tårttjuv hos en främling, vi drog på 30-årskalas och så avrundade vi helgen med ett besök i Sala silvergruva.
 
 
 
 
 
Den första maj åkte jag och Claes majrundan. Ca 21 mil på hoj fick alltså inleda maj månad.
 
 
 
I mitten av maj styrde vi upp en drinkkväll hemma hos oss. Det blandades allt ifrån mojitos, piggelin och pina colada till white russian och rosa pantern.
 
 
 
I slutet av maj åkte jag till Stockholm på brodagen, en dag med föreläsningar och en båttur runt om i Stockholm. Okej, jag bjuder på denna, men kvällen avslutades med att vi hängde med några kunder på Golden hits. Efter några GT hamnade jag på karaokescenen och av alla låtar i världen valde jag att sjunga The Fox med Ylvis....
 
 
 
Därefter tog jag en tur till Sala igen och denna gång drog hela gänget till Västerås för att dra på Strike och bowla, spela biljard och hänga i spelhallen.
 
 
Från Sala åkte jag tillbaka till Stockholm och mötte upp Claes. Vi åt en åttarätters middag, hängde på stan och myste på.
 
 
 
 
Våren var rätt händelserik och jag har haft väldigt roligt! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback