Jan-feb 2016

Första helgen 2016 åkte jag ner till Göteborg för att hälsa på Helena och brorsan. Vi var kulturella av oss och besökte Göteborgs stadsmuseum där de hade en utställning om Göteborgs musikliv och en superintressant utställning om rasbiologi.
 
Brorsan och Helena på musikutställning
 
 
 
Sedan drog vi, som vanligt när jag är på besök i Göteborg, ut och åt indiskt.
 
 
 
Fredagskvällarna i januari-februari spenderades på gymmet, då vi implementerat fredagsmarklyft med efterförljande fredagsbiff i våra rutiner. Supertrevlig tradition!
 
 
 
Claes tog med mig och såg Grotesco på kulturens hus en torsdagskväll, superkul att se dem live. Utomhus började det ljusna och ett tag var det jättefina soluppgångar när jag var ute på morgonrundorna med Svante på isen.
 
Rätt fint att rasta lillskiten när det ser ut såhär
 
 
 
Jag köpte ett GuitarHero och en helg nördade vi till det riktigt ordentligt. Så jäkla kul, men jag är faktiskt riktigt jäkla kass!
 
Claes briljerar, när jag spelar buar bara publiken :(
 
 
 
Förra helgen körde vi upp till Gällivare för att hänga med familjen och hinna träffa Helena och David som också var upp på besök.
 
Vi körde genom ett supervackert vinterlandskap.
 

 
I Lansjärv sålde de gamla chips
 
 
 
Jag och Claes hade matchande rentröjor
 
 
 
På söndagen åkte vi upp till Jukkasjärvi för att kika på Ishotellet. Det var häftigt att se och jag kan inte fatta att jag aldrig varit dit tidigare när jag har bott så pass nära. Liksom ett helt hotell byggt av snö och is, med helt fantastiska snö- och isskulpturer.
 
 
 
 
 
 
 
Annars har det varit ett par lugna månader för mig, där veckorna mest har bestått av jobb och träning. Jag har testat på det här med spinning för första gången och faktiskt lärt mig att gilla det, börjat spela innebandy och börjat bli lite varmare i kläderna på nya jobbet. Helgerna har mest ägnats åt att ta igen mig.
 
Standardhelg :D
 
 
Snapchat-selfie från jobbet
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback