Mitt 2015

Nu börjar det väl nästan bli ett år sedan jag har uppdaterat någonting här. Det har hänt så mycket sedan sist och livet har väl liksom kommit i vägen. 2015 har på många vis varit ett omtumlande år för mig. Ett år som har inneburit många stora förändringar och en del fart och fläkt. I början av 2015 lovade jag mig själv att lyssna mer på mig själv, ett löfte jag helt ärligt kan säga att jag hållit fast vid.
 
Året inleddes med en separation som ledde till att jag köpte min första egna bostadsrätt, vilket i sin tur innebar en flytt. Vid det här laget har jag ju blivit rätt van vid att flytta (7 flyttar på 7 år!) så det gick rätt smärtfritt och jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör nu.
 
Påskrivet kontrakt!
 
 
 
Jag började hänga alltmer med Honom. Han som alltid funnits där i bakgrunden. Han med den charmiga dialekten. Han som tog med mig på äventyr. Han som fick mig att tycka så himla bra om vem jag var när jag var med honom. Därför kändes det så naturligt när vi en dag inte hade varsin lägenhet längre och när vi inte längre hade varsin bil. Ja, 2015 blev också året då jag sålde min älskade SuperSaab och började köra Ådi.
 
Min pärla
 
 

Året bjöd på en del både blodiga och svettiga träningspass med sällskap i världsklass :)
 
 
 
Vädermässigt var sommaren 2015 kanske ingen höjdare, men för mig har sommaren inneburit midsommarfirande i Falun, kajakpaddling i Kalamark, Dancing Bull, fest och resande. Jag kommer alltid komma ihåg när jag och Claes var i Barcelona och jag lyckades bli bestulen på alla mina värdesaker (mobil, bankkort, körkort - RUBBET!) och vi lyckades ha en riktigt bra resa ändå. Jag och Tina åkte till Skellefteå och hoppade fallskärm, vilket var HELT otroligt. Mindre fantaktiskt var det väl att midsommargänget (som var på besök från Sala) lurade med mig på party kvällen/natten/morgonen innan så måendet var väl inte optimalt för ett fritt fall från 3000 meters höjd.
 
 
Häng med Peter Griffin på Grönan
 
 
 
Svantes premiärtur i kajaken
 
 
 
 
Laddad för kräftskiva
 

Besök i Barcelonas Olympiastadion
 

 
Ca fem min efter vårt fallskärmshopp
 
 
Hösten 2015 kommer jag komma ihåg som hösten då jag åkte till Berlin två gånger på tre veckor. Andra svängen jag var dit lärde jag mig faktiskt att dricka en öl och njuta av den. Under hösten sa jag upp mig från mitt jobb och började på ett nytt jobb, med helt nya utmaningar än så länge trivs jag som fisken i vattnet. Jag bytte gym under hösten (eller ja, jag har dubbla gym numera) och en helg i oktober åkte jag och hälsade på Fredde i Umeå och drog på Oktoberfest i sann tysk studentanda. 
 
 
Berlinmuren var ju ett måste att föreviga sig bredvid
 
 
Hittade ett gäng sköna statyer på en gata i Berlin
 
 
Ställde upp på en snabbintervju i Berlins Olympiastadion när jag ändå var där...
 
 
Hittade bästa pizzastället!
 
 
 
Under andra besöket i Berlin drack jag mitt livs godaste öl. Och kollade fotboll i Berlins Olympiastadion. Helt normalt för att vara mig. :P
 
 
 
Häftigt upplägg på en restaurang - varje bord hade egna öltappar
 
 
... ja och shoppingen kunde man ju inte klaga över heller.. ;)
 
 
ÖldrickarJullan gick all in på Oktoberfest
 
 
Umeå bjöd på strålande höstväder
 
 
 
I december drog vi till Kåbdalis en helg och åkte skidor och julen spenderades i Piteå/Gällivare då det har hunnits med fetaste julbaket, häng med familjerna, skidåkning och umgänge. Nyår firade vi hemma hos oss med vänner och god mat. En perfekt avslutning på ett riktigt bra år. Blir 2016 ens i närheten så bra som förra året så har jag en jäkla tur! :)
 
Skidåkning i Kåbban
 
 
 
Jag och Erika hittade varandra på jobbet/genom gymmet och det tog inte länge så hade Erika mailat ut en julhälsning från oss till alla Hpå samtliga kontor i hela Norrbotten
 
  
 
Under julen var vi upp på Dundret en sväng och Claes lurade mig att åka bräda. Jääääääklar vad jag var dålig!
 
 
 
Nyårsafton i trevligt sällskap
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback