Konsultkampen, kosläpp pyssel och val

I fredags vankades det brännbollsturnering för en massa konsultföretag. Kvällen bjöd på riktigt sommarväder och jag tog med mig Svante som nog tyckte det var riktigt kul att få vara ute hela kvällen och bli bjuden på köttbullar, korv och hamburgare.
 
 
 
 
 
Efter en tuff kamp kom vårt lag tvåa och blev slagna med ynka två poäng. Kul ändå! =)
 
 
 
 
På lördag morgon tog jag med mig Emil och Janne ut till Ale (dit det krävdes några felkörningar för att hitta:P). Jag hade fått nys om att det var kosläpp där och jag har alltid vela se hur det ser ut när de släpper ut kossorna på grönbete haha. 
 
 
 
 
 
 
På lördagkvällen rev vi av ett riktigt bra benpass följt av lite löpning. Sedan käkade vi pulled pork, målade muggar med porslinspennor och kikade film. 
 
 
 
Gissa vem som gjort vilken!
 
 
 
Idag har vi pumpat axlar och på eftermiddagen har jag tagit med mig Fredde på en prommis och så har vi gått och röstat. Känns skönt att ha det gjort. Bra helg! =)
 
 
 

Inte så jätteuppåt

Idag är jag SÅÅÅÅ himla glad att jag har ett jobb där jag kan plugga in musik i öronen och bara göra det jag ska utan att behöva vara trevlig mot någon. Med två timmars sömn i bagaget, glömd matlåda och en värkande kropp (självförvållat, givetvis!) känner jag mig inte som världens trevligaste tjej idag. Blir mao en tidig kväll ikväll!

Helg!

Har gått omkring hela gårdagen och varit HELT bergsäker på att det var onsdag. Nåväl, snart har även denna arbetsvecka flugit förbi och efter jobbet idag blir det AW. Kan nog bli trevligt. Om inte annat ska det bli gott med något annat än gröt, hämtkäk och konserver som jag har levt på den senaste veckan. Palla laga mat, liksom.
 

Flyttat o sprungit :)

Fullt upp sen sist! Jag har levt i ett flyttkaos sedan förra helgen men i fredags fick vi nycklarna till nya lägenheten.


Flyttkaoset på vänorts

På fredag drog vi en hotellfrulle på Clarion så vi skulle orka bära grejer och städa hela dagen.

Helgen har ägnats åt att bära, städa och packa upp. På lördagen blev det en ikeatripp, en sväng över gränsen till Finland och ett besök på candyworld. Sedan ägnades halva natten åt att skruva ihop möbler...

Nu börjar jag iallafall få hyfsad ordning och idag har jag - hör och häpna - varit ute på en löptur med fjante. Plötsligt händer det ;)

Lugn valborg och flytt

Jag har haft en lugn, trevlig valborg. Direkt efter jobbet åkte jag till gymmet och piskade benen och sedan sällskapade jag med Simon under kvällen. Vi tog med oss hundarna och kollade majbrasa och sedan gick vi till honom och käkade hämtmat och kollade film.

Tänkte hinna se fyrverkerierna på hemvägen men jag missade dem precis. Aja, man kan ju inte få allt här i världen. :p Idag är det flyttpackning som gäller. hållt på att packa ihop och torka ur skåp hela dagen men jag tycks ändå inte komma någonvart...


FlyttJullan2.0