EN minut liksom

Jag tog tåget hem till Luleå igårkväll och eftersom jag ställt min bil i ett p-hus som stänger kl 20.00 tog jag ett tåg som skulle vara framme 19.37. Perfekt timing liksom, 20 min på mig att hämta ut bilen. Men med 3,5 mil kvar stannar tåget och minuterna går. Tåget är framme på stationen 19.59 det är bara att inse att min bil är inlåst över natten.
 
GREAT! Tur att jag inte hade någon packning med mig iallafall. Fick mig en skön promenad till Porsön (och en mindre skön promenad till jobbet i morse i slasket - hej blöta skor!). SJ SUUUUGER!
 
 
 
 

Den senaste veckan

I fredags natt kom Janne hit och eftersom det alltid känns som en superbra idé att prata på nätterna låg vi uppe typ till halv fyra haha. På lördagen kunde vi inte bestämma oss för vad vi ville käka så vi käkade lite av allt; rökt lax, kräftstjärtar, räkor, oliver, ostar och en massa annat som är gott. Mysigt! :)
 
 
 
 
 
Jag slängde ihop en sinnes god kola- och jordnötspaj i lördags.
 
 
 
Vi tog en riktig svullarkväll och poppade popcorn, tog fram lite B&J ur frysen och hällde upp varsitt glas vin, sen tog vi filmkväll i sängen och svullade järnet. 
 
 
 
 
 
I veckan tog jag en middag med Fredde och tog igen lite. Trevlans!
 
 
Jag tog en matig sallad
 
 
 
Fredde tryckte en 26-bitars
 
 
 
Jag försöker vara nyttig och käka en frukt om dagen. 
 
Idag blev det en apelsin som jag tyckte var värd att Snapchattas
 
 
 
Yup. Så intressant har mitt liv varit den senaste veckan. Imorgon efter jobbet bär det av norrut för att återförenas med både Svante och min gubbe. :D:D
 
 

Fredagsmys med Fjante

Sjuk trött tjej idag! Tog en halvtimmes extra sovmorgon men är lika död för det! Planen för idag var att ta en promenad med en polare, men jag är för slut för att orka vara social, så det blir en lugn kväll med Svante i väntan på att min gubbe kommer hit. Tror jag ska passa på att kika La vita e bella, hört mycket bra om den!
 
Glad alla hjärtans på er! ♥
 
Bjussar på en selfie från jobbet =)
 
 

Tråkigt på matfronten

Det är rätt glest mellan inläggen nu men jag lever världens tråkigaste liv just nu så jag har inte så mycket spännande att dela med mig av. Typ jobbar, tränar, äter och sover. Annars vid idétorka brukar det ju alltid gå att posta en matbild eller så, men det har varit dåligt med kulinariska smakupplevelser hemma hos mig.
 
Eftersom jag gör storkok (rejäla sådana, á la skolkök) har jag världens tråkigaste matvanor. Under mina 2,5 månader på jobbet har jag haft med mig två varianter av lunchlådor, varav den ena har bestått av kvarg och müsli. Inte för att jag inte tycker om att laga mat, men med mitt minikök är det inte ens roligt att laga mat.
 
Idag har jag iallafall sagt upp min lägenhet och ska jag försöka vara lite positiv så kan lägenheten jag kommer flytta till omöjligt ha ett mindre kök än det jag har nu. =)
 
 
 
Avrundar med en bild på mig och Fjante från i somras =)
 
 
 
 

Antioxidanter, träning och ett avhugget finger

Har skickat upp Svante till Gällivare med Janne i måndags så den här veckan har jag inte behövt åka hem och rasta lillskiten efter jobbet, utan har kunnat åka direkt till gymmet.


Igår tränades det ben!


Efter gymmet åkte jag till Simon och käkade hämtmat. Trevlans! :)
Har blivit helt galen med frukt och grönsaker denna vecka - dagens frukost bestod av fruktsallad och kvarg.


Jag vet inte hur jag lyckas med tanke på att jag jobbar på ett kontor. Men jag lyckades kapa av min fingertopp på jobbet idag. :/
Har precis rivit av ett ryggpass och jag måste medge att det var rätt smärtsamt med ett avhugget finger. Men skam den som ger sig! :)


Veckan som gick och ännu mera bowling

Det känns verkligen som att den här veckan bara snabbspolades förbi. Ska tiden fortsätta gå såhär fort kommer jag ju vara 50 snart haha, gäller att ta vara på dagarna.. Nåväl, under veckan har jag mest jobbat, ätit, tränat och sovit. 
 
 
På tisdagkvällen gjorde jag ett storkok av kyckling och klyftpotatis
 
 
 
Snapchattade några extremt mogna duckface-selfies i veckan
 
 
 
 
På torsdagkväll drog jag och Andy en bastu och catchade upp lite medan hårinpackningarna verkade och svetten lackade. Sen på fredagkväll hämtade jag upp Janne + mini från tåget, hämtade lite färdigmat till middag och tog en rätt tidig kväll.
 
 
Drog en favorit i repris från förra helgen och stack och bowlade igår. Gick bra mycket bättre än sist för mig!
 
 
John in action ;)