Snabbcardio

Det blev att ligga och dra sig lite väl länge i morse så det hade blivit stressigt att hinna med det inplanerade benpasset. Därför blev det konditionsträning istället, typ intervaller. Eftersom det inte verkar finnas ett enda gym här i stan med två (fungerande) löpband bredvid varandra körde vi så att den ena trampade på en cykel i 5 min medan den andra sprang på bandet och sedan switchade vi.
 
Det blev alltså två svängar på cykel och två svängar på bandet för både mig och Janne och vi tog ut oss rätt bra på 25 min. Vi snittade alltså 100 s vila mellan intervallerna och med en maxpuls på ca 190 så räckte då 25 min gott och väl. Bra pass!
 
 
 
 

Ett snapchat-inlägg

Som sagt är jag riktigt duktig på att Snapchatta, så jag tänkte återigen låta några av mina senaste snaps + lite mobilbilder berätta om vad som hänt sedan sist.
 
 
I onsdags var det dags för den årliga inspektionen av min Pärla
 
 
 
Den gick igenom utan anmärkningar så jag firade beskedet med ett benpass!
 
 
 
 
05.25 i torsdags morse satte jag mig på tåget norrut
 
 
 
... hade givetvis med mig frulle!
 
 
 
Vi gjorde proteinpannkakor i torsdags och på fredag gjorde vi crêpes på pannkakorna som blev klar. Godaste jag ätit på länge!!
 
 
 
Jag skickade iväg min gubbe att rasta Svante och köpa juice i lördags morse medan jag slängde ihop en sats med scones. Sedan dukade vi upp mysfrukost!
 

Halloweenbilder

Åkte upp till Gällivare i fredags för att fira halloween med Isabelle. Jag klädde ut mig till polis.
 
Snapchat-of-the-night
 
 
 
Vi startade hos Isabelle
 
 
 
Polisen och soldaten
 
 
 
På lördagen tog vi tåget till Luleå för att fortsätta halloweenfirandet.
 
 
Mysmiddag hos mig
 
 
 
David uppskattade inte kostymen vi styrde ihop åt honom
 
 
 
Riktigt kul halloweenfirande! :D