Underbara tentaperiod

Vi har varmaste vädret i hela Europa idag och jag passar på att njuta av den 27-gradiga kvälssolen från en datasal. Varit i skolan i 12 timmar nu och hoppas på att få gå hem snart.

Märks det att vi har deadline imorgon? ;)
May. 28, 2013

Vaknade upp till strålande sol även idag och jag hade turen att få sällskap av både Andy och Svante på dagens morgonprommis. Vi tjavade på i 90 min i 17 plusgrader. Underbart - bästa starten!
Underbara morgonpromenad

Trots att jag sovit i över 9 timmar inatt var jag helt död när väckarklockan ringde och jag hade god lust att ta sovmorgon. Men så fort jag kommit ut genom ytterdörren var jag väldigt glad att jag bestämde mig för att ta mig ut iallafall. Underbar mogonprommis med bästa Svante fick inleda den här veckan!
 
 
 
När man får starta dagen såhär spelar det ingen vilken tid klockan ringer
 
 
 

Svante leker i sanden

Svante fick något ryck och började rulla runt i sanden i lekparken igår. Såg minst sagt lustigt ut!
 
 

Njutit av finvädret

Har varit riktigt toppenväder i flera dagar nu (om man bortser från i måndags). På söndagen mötte jag upp Fredde och fick provköra hans nya bil. Första gången jag körde högerstyrt men det gick rätt bra ändå (bortsett från att jag var på väg att ramma ett gäng refuger). Var lite feg på gasen bara haha. :P Annars har jag bara varvat mys och plugg i helgen. Sjukt nice!


Nöjd tjej kör bil!
 
 
 
 
Ikväll släpade Simon med mig ut och det var verkligen välbehövligt. Vi tog med oss hundarna till en lekplats vid vattnet och lät dem leka av sig medan vi bara lade oss i en hänggunga och njöt av solen. Sjukt nice!
 
 
 
 
 
 
Klart lejonkungen vill vara med på bild =)
 

Sommarvärme och en snabb bil

Hade en supertrevlig kväll igår. Vi grillade hos mig och vädret var verkligen kanon! Sommarvärmen tycks hålla i sig och jag och Svante startade den här dagen med en långprommis i solen. :)

Nu har vi precis testat min TurboSaab ordentligt när brorsan skjutsade mig till tågstationen. Det var på håret att vi hann och det var lite James Bond-känsla över bilfärden. ;)
Tenta, träning och grillning

Vilken dag! Startade dagen med en omtenta och mina tentanerver är inte direkt de bästa, nervös som ett as! Jag hann med en snabbstädning under lunchen och sedan utbildning under eftermiddagen. For direkt från skolan till gymmet och rev av ett pass för rygg/baksida axlar.
 
Kände mig rätt låg men sådär halvvägs genom passet kom jag på att jag hoppat över lunchen (om nu några godisbitar + en proteinbar under tentan räknas som lunch) så det kan ju ha varit därför. :P
 
Nu närmast vankas det grillning hos mig. Är ruskigt fint väder och över 20 grader varmt så det kommer nog bli kanon detta. En bra start på vad som ser ut att bli en toppenhelg! =)
 
 
 
Shortspremiär idag!
 

Sjuk, synd om mig...

Kände mig som ett vrak när väckarklockan ringde 05.40 i morse. Jag var liksom inte bara trött och slut, utan riktigt illamående och när jag såg att det regnade ute nästan jublade jag inombords - ytterligare en anledning att skippa den inplanerade morgonprommisen.
 
Ställde väckarklockan en timme senare och somnade om, men vaknade upp lika illamående och först nu, efter 12 timmar i sängen har jag lyckats ta mig upp och försöker försiktigt peta i mig en knäckemacka och lite te. Så det var nog klokt av mig att skippa morgonens möte och vila istället...
 
 
 
 

Slaughter of ze glutes unt some cake

 
 
 
Startade min dag med ett benpass ihop med brorsan och David. Körde en (för mig) ny benpress som tog riktigt ordentligt där bak. Slaughter of ze glutes! Avslutade kalaset med en rejäl prommis. =)
 
På eftermiddagen drog jag och brorsan på maxi och handlade. Det visade sig att vi råkat byta självscannings-scanner och brorsan åkte på avstämning med mina varor i sin korg. Hahaha det löste sig iallafall till slut och rätt varor hamnade i rätt påse. Därefter åkte vi hem till brorsan för att fira hans födelsedag och Tamara hade fixat en superläcker tårta till honom. 
 
 
Tamaras snygga tårta