Påsklov!! :D

Har varit sjukt inaktiv här på senaste. Men nej, jag har inte gått och dött - jag har haft tentaperioden från helvetet. Varit väldens nolifer och suttit och pluggat/haft ångest över att jag inte pluggat tillräckligt mest hela dagarna. Men nu är sista tentan iallafall skriven och gick det vägen så var det min sista tenta. NÅGONSIN!
 
Det firas med att jag tar med mig Svante på en 19 timmars tågresa ner till Göteborg för att hälsa på Helena och fira påsk. Så sjukt skönt med en hel helg helt utan måsten i bästa sällskapet!
 
 
Jag och min prins under en tågresa ♥
 

Torsdag!

Redan torsdag och här tentapluggas det för fullt! Ska ta itu med torsdagsstädningen på en stund och sedan väntar stålkonstruktioner för hela slanten!
 
Blir ett gympass också med brorsan i eftermiddag, lutar mot rygg idag. Kul. =)
 
 
 
 

Bänkpress och pannkakor

Helt sjukt vad fort dagarna går - får nästan panik för jag hinner inte ens med hälften av det jag borde... Igår fick jag iallafall till ett bra bröst/axelpass med ett PB i bänken. KUL! Vet inte riktigt vad jag ändrat på i bröstträningen men någonting måste jag ha gjort iallafall för jag har ökat rätt mkt på ganska kort tid - 15 kg sedan januari!
 
På kvällen kikade jag förbi Simon för pannkakskväll. Trevlans! Men jag måste medge att det tog ett bra tag innan det klickade för mig att Simon hade strösocker i saltbehållaren... 
 
 
 

Löpning och dusch av lillskiten

I morse ringde väckarklockan riktigt tidigt och jag var ute genom ytterdörren strax efter kl 06 och avverkade 6 km morgonlöpning. Härlig start på dagen! Innan jag själv hoppade in i duschen passade jag på att bada min smutsiga lillskit
 
Jag tror Svante tycker det är rätt skönt att duscha. Sådan matte, sådan hund haaha... 
 
 
Svante i duschen
 

Späckad blixtvisit i norr

Har haft en riktigt bra blixtvisit uppe i Gällivare. Hunnit träffa nära och kära, firat Sofia som fyller 25 idag och gått en snabbsväng på marknaden i morse innan det var dags att sätta mig på tåget hemåt. Ett späckat men riktigt roligt dygn! =)
 
 
STOOORT grattis till Sofia på födelsedagen, synd att jag inte hann stanna på fika idag!
 

Morgonlöpning och gunzpass

Kickade igång denna fredag med 5 km morgonlöpning strax efter 06. Sedan har jag tagit itu med plugg och städning för att på kvällen möta upp Tina och David på gymmet för ett armpass. 
 
Gick rätt bra idag. Körde tunga dips som gick rätt bra och mot slutet av passet kunde jag tillochmed skymta en bicepsådra. Long time no see! =)
 
 
Dagens jag
 
 
 
Egentligen borde jag väl sätta igång och packa nu, drar till Gällivare tidigt imogonbitti för en blixtvisit - ska fira Sofia som fyller 25. Men hur mycket packning kan man behöva för en 25-timmarsvistelse i Gällivare egentligen? :P
 

Härlig eftermiddagsprommis

Jag har varit riktigt slö idagTänkt börja tentaplugga men det har stannat vid just en tanke. Efter lunch ringde Simon och släpade med mig ut på en promenad i solen och jag behövde verkligen lite frisk luft - så himla skönt!
 
Vi var ute och plumsade på isen i 90 min och Svante var överlycklig som fick springa lös. Bjussar på lite mobilbilder.
 
 
 
Svante i högform studsar fram i snön med Simon i bakgrunden
 
 
 
Jag och min prins ♥
 
 

Intervallstart och tisdagsplaner

Vaknade 05.30 helt av mig själv i morse och var aspigg. Så jag hällde i mig lite aminosyror, hoppade i träningskläderna och rev av ett tidigt intervallpass. UNDERBAR start på dagen!
 
Planerna för idag är plugg, ett benpass om jag orkar och kanske kaffe och skitsnack hos Sofia. Trevlans! Blir nog en toppentisdag detta. :D
 
 
 

Plugg o träning!

Ny vecka nuoch det börjar dra ihop sig mot tentaperiod. Det kan vara mina sista tentor någonsin  som jag ska skriva nu så det börjar bli dags att stänga in mig och nörda ner mig ordentligt i byggkonstruktion och stålkonstruktioner. Utöver plugget så blir det en hel del träning. 
 
Körde ett förmiddagspass bröst/axlar idag som gick helt okej. Blev bänkpress, dips, sittande hantelpressar, en maskin och lite hantellyft. Hittade en ny favoritmaskin på gymmet idag! :D 
 
 
Ser sur ut!
 

Fredagsplanerna

Gårdagseftermiddagen spenderades i pulkabacken och efter ett litet missöde i tvättstugan (tvätten blev inlåst!) var det en trött brud som lade sig och sov. Planen för denna morgon var egentligen en löprunda men århundradets storm har bestämt sig för att svepa förbi just idag så det blev vila i morse.
 
Nu närmast blir det att dra och handla, sedan eventuellt en sväng förbi badhuset och kanske ett träningspass ihop med Tina, David och Janne. Kul fredag! =)
 
 
 

Tillbaka till vardagen

Har haft en toppenhelg med pulkaåkning och filmmys, hur härligt som helst! Nu är det tillbaka till vardagen, tidiga morgnar och heldagar i datasalen. Bara två dagar till helg nu - lektionsfritt på fredag! =)