Göra nytta är tråkigt, träna är kul

Slår man upp ordet ineffektiv i en ordbok skulle det inte förvåna mig om det skulle finnas en stor fet bild på mig bredvid. Tanken är ju att jag ska få en himla massa vettigt gjort men det finns så mycket annat som lockar. Gymmet, till exempel.
 
Fick till ett bra bröst/axelpass idag (100 reps hantelpressar, det ni!). Har gett mig på ett försök att sänka vikterna och öka volymen istället och av träningsvärken i benen att döma så svarar kroppen riktigt bra. Kul! =)
 
 
 
 

Bendag idag!

Har hängt med brorsan och farsan konstant de tre senaste dagarna så nu har jag då fått mig en ordentlig dos av kvalitetstid med familjen. De åkte tillbaka norrut inatt och jag bestämde mig för att stanna kvar. Närmast väntar gymmet. Legday 2day men jag känner mig rätt trött och seg, så jag försöker tagga till med lite kaffe och bra musik. :)
 
 
 
 

De senaste dagarna...

De senaste dagarna har varit kanon och det har hunnits med både träning, shopping, glass på stan, roadtrip och bio. =) Igår har jag hängt med familjen (minus mamma) hela dagen. Händer inte alltför ofta så det har faktiskt varit riktigt trevligt. Får se om det blir att hänga med brorsan och farsan tillbaka norrut ikväll...
 
Några pics från de senaste dagarna:
 
 
 
Kepsprovning i Finland (NEJ, det blev inget köp!)
 
 
 
Kände på vattnet i måndags. KALLT!!!
 
 
 
 

Sommar -13, bring it!

Jag som hade lite ångest över att komma tillbaka till rutinerna igen... Min vecka började som vilken vecka som helst; plugg, träning, städning och tvätt. Men kvällen fick ett riktigt galet avslut där impulsivitet var ledordet. Impulsivitet eller dumdristighet tål väl kanske att diskuteras men vi hade kul iallafall!
 
 
Någonting säger mig att detta kommer att bli en minnesvärd sommar... ;)
 
 

Härliga semesterliv!

Åhh jag vill inte att semestern ska ta slut!! Hade lätt kunnat tänka mig att stanna här i värmen en vecka till, speciellt sedan jag fått höra att det är 10 plusgrader och regn därhemma. :/
 
 
Bjussar på ett kavalkad av mobilbilder från de senaste dagarna. :D
 
 
 
 
Vi rör oss från gymmet...
 
 
 
... till beachen...
 
 
 
... till poolen
 
 
 
De turkiska päronen är pyttesmå!
 
 
 
 
Middag utomhus =)
 
 
 
 
Dansande kockar?! :S
 
 
 
Fotografering av drinkarna, ofc!
 

Life is good

För de som missat det har jag hamnat i Turkiet med Isssapissa. Vi har det ofärskämt bra, vädret är kanon och hotellet är hur fint som helst. Vi njuter mest hela dagarna och varvar poolhäng med träning och shopping. 
 
Jag försöker få lite plugg gjort också så jag inte ska behöva tokstressa med det när jag kommer hem men att plugga från poolkanten känns inte alltför betungande. Livet är alltså rätt behagligt just nu. Bjussar på några bilder från de senaste dagarna. =)
 
 
I gymmet :D
 
 
 
FRUKOSTBUFFÉ! :D:D
 
 
 
Ner mot strandpromenaden för morgonlöpning!
 
 
 
Nattliv :D
 
 
 
MOJITOS! xD
 
 
 
Just nu; sitter i lobbyn och skriver lite och så poppar det upp en drink från ingenstans hahahaha!
 

Plugg + poolhäng

Grejar plugget från poolen på ett femstjärnigt hotell. Har haft det sämre...;)Mosade ben!

Idag åkte jag och Janne upp till hoppbacken och gick upp för trapporna. Första svängen för i år för mig och det gick TUNGT! Efter trappträningen drog vi raka vägen till gymmet för ett pass baksida lår så gissa vem som är slut i benen! Men jag gillar det. :)Glass i stora lass..

... hos världens bästa mormor! ♥
Opponering och hemfärd

Började dagen med en morgonprommis med Svante och efter frukost och fix bar det av till skolan för att kika och opponera på Ahmeds exjobb. Han var jätteduktig att presentera och jag fick en påskrift för opponeringen, så nu närmast bär det av norrut för några dagar, ska bara lasta bilen så beger jag mig!
 
 
 
Dagens jag
 

Igång igen!

Äntligen har jag fått ta igen lite missad sömn, sovit som ett litet barn inatt! Har jobbat hemifrån med exjobbsopponering hela dagen men jag hann med en liten paus för ett träningspass. Blev framsida ben, några set mage och lite cardio idag.
 
Första passet på nästan en vecka, men det är skönt att vara igång igen. När det blir dåligt med sömn och mat känns det som ingen idé att ens stressa iväg och träna, det gör nog mer skada än nytta isåfall...
 
 
Suddig mobil-egobild-i-spegel
 

Fullt upp!

Har verkligen haft fullt upp på senaste. Deadline i en projektkurs och så en flytt mitt i allt rapportskrivande och exjobbsopponerande. Kunde inte ha timat in det bättre! Men nu har jag alltså flyttat till mindre och än så länge trivs jag. Tråkigt bara att inte ha någon uteplats i sommar, men jag har ju å andra sidan balkong. :)
 
Har iallafall hunnit med att flyttstäda gamla lägenheten och överlämna den, flytta över allt till nya lgh, köpa en säng och få ordning på mina prylar, idag åkte tillochmed gardiner upp! Planen för ikväll är att bjuda brorsan på bio. Blir senaste Fast and Furious filmen, hoppas den är bra! :D 
 
 
 
Egobild-i-toaspegel