December månad

Drar en snabbuppdatering av december månad. Första helgen i december åkte vi ner till Göteborg för årets upplaga av Fitnessfestivalen. Bagaget kom bort och på fredagkvällen var vi så hungriga och trötta att vi köpte med oss en sen snabbmiddag som intogs i sängen.
 
 
 
 
 
 
Bor man på hotell kan man faktiskt få vara busig och käka knäckebröd i sängen :D
 
 
 
Efter slarvmiddagen var det ruskigt gott med hotellfrukost!
 
 
 
 
 
Sedan bar det av till Svenska mässan där både lördagen och söndagen spenderades. På något vis lyckades vi missa alla de tävlingar som vi kommit dit för att se så det var lite av en fail. 
 
 
Bars och celsius i kongresshallen
 
 
 
 
På lördagkvällen gick vi ut och åt indiskt med några vänner. Jag fick in grönt lammkött och Janne lyckades spilla ner sina favoritjeans med gul indisk sås som vägrade gå bort.
 
 
 
 
Förra helgen fick jag besök av Conny och Simon som spenderade helgen i Luleå för att delta i en styrkelyftstävling och gå på julfest. På fredagen hängde vi bara hos mig och snackade skit och gamla minnen.
 
 
 
 
Conny presterade riktigt bra på lördagen och satte 250 kg i knäböj bland annat! Men tävlingen slutade sådär i hans sista lyft i bänken. Han skulle försöka sig på ett lyft på 200 kg när han slet av fästet till bröstmuskeln och resten av lördagseftermiddagen spenderade vi på akuten. Vi hann dock tillbaka till efterfesten. ;)
 
 
Conny testar om stolarna på akutens kiddie-corner håller för en tungviktare
 
 
 
 
Igår har jag haft VÄRLDENS bästa uppladdning inför julafton med massa julgodis, Bingolottos uppesittarkväll, glögg, pepparkakor, massa tända ljus och julmys. I morse vaknade jag redan kl 02.30 (jag blir som ett barn på julafton!) och vid fyratiden öppnade jag den sista luckan i min superkalalender som jag köpte när vi var i Finland.
 
 
 
 
 
Nu ligger jag mest och väntar på att det ska bli sent nog att knalla över till päronen och koka risgrynsgröt. Sedan väntar det årliga julaftons-benpasset. :D God jul på er alla! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback