Fullt ös!

Fullt ös för min del! Måndag-torsdag har spenderats ute i en byhåla någonstans mellan Piteå och Skellefteå där vi har testat en bro för mitt exjobb. Kom hem igårkväll och då bar det av raka vägen till gymmet för att plåga axlar och triceps.
 
Idag har jag lämnat tillbaka Andréas köksstolar och rivit av ett ÜBERtungt böj- och markpass. Kanske inte viktmässigt men det var ett intensivt pass med många set och tunga övningar. Ikväll är planerna att dra en bio med Sofiax2 och Erika som är i stan på besök och sedan kika förbi på Petters kräftskiva. Trevlans!
 
 
 
 
 
 

Ute i bushen!

Befinner mig i en stuga på en camping i Långträsk just nu och det börjar bli läggdags.

Dagens (veckans?) outfit:Just nu...Härligt ryggpass

Med drygt fyra timmars sömn inatt var förutsättningarna att få ihop ett bra pass inte de bästa. Men jag laddade med en dunderdos PWO och tutade iväg till gymmet iallafall och ta mig tusan - fick ihop bästa ryggpasset på väldigt länge! Låga vikter och många repetitioner hela passet igenom och jag avslutade kalaset med några set mage. Härligt! =)
 
 
 
 
Egobild-i-gymspegel
 

Svante myser

Min lillkille hade bäddat ner sig ordentligt igårkväll, bara nosen som kikade fram under filten. =)
 
 
Intagit favoritplatsen i soffan
 

Gotlandsbilder

Dålig aktivitet här, jag vet. Har flängt runt som tusan sedan sist: Luleå-Gällivare-Luleå-Piteå-Skellefteå-Visby-Umeå-Luleå-Gällivare-Luleå. Nu är jag iallafall tillbaka hemma och har planerat att stanna här ett tag, har fått nog av bilåkande för ett tag framöver.
 
Efter mitt långbesök i Gällivare tog vi ett stopp i Luleå, gled förbi PIteå dansar och ler en sväng, hälsade på fröken Sardén i Skellefteå och sedan bilade vi ner till Gotland för en veckas semestrande. Grymt härlig vecka, bjussar på lite bilder. =)
 
 
 
Vi körde go-kart :D
 
 
 
... och åt MASSA svingod glass! På bilden nedan är det hemmagjord mörk chokladglass och körsbärsglass :D
 
 
 
Det hanns med ett benpass...
 
 
 
... och ett axel/tricepspass.
 
 
 
 
Jag klättrade på murar...
 
 
 
 
... i träd...
 
 
 
... och på klippor.
 
 
 
Strandhäng på dagen...
 
 
 
... och på kvällen. Svante var givetvis med! :D