Morgonträningen den bästa är

Var ledig fram till lunch så jag körde ett förmiddagspass idag. Älskar morgonpassen, går alltid bäst när jag tränar mellan frukost och lunch och jag behöver liksom en sån där energiurladdning för att bli lugn och kunna fokusera på annat senare under dagen.

Blev bröst+axlar+triceps idag. Brukar aldrig vanligtvis köra tre muskelgrupper under samma pass och det kommer nog dröja innan jag gör det igen, men jag lyckades ändå få bra kontakt trots att det inte blev så många övningar för respektive muskelgrupp. Skall bli spännande att se om det känns imorgon. ;)Kommentarer
Postat av: Isabelle

Håller med om att morgonträningen är den bästa! :) Skönt att få det bortgjort på morgonen och så får man energi hela dagen :D Hoppas vi ses snart!

Kram

Postat av: Anonym

igår var jag värsta schizo och körde som du kan läsa typ hela kroppen hehenej inte där heller, hum, ska leta i garderoben igen.. börjar fundera på om jag gått hem naken från nånstans hahahh eller i andra byxor hum kanske glömt på dans eller gymhaha lät ju sådär, vad handlar det om egentligen?:Dha en fin onsdag!:)

2010-02-17 @ 11:26:05
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Anonym

PRECIS så är jag också förresten.. förr tränade jag ALLTID på morgonen/förmiddagen men funkar ju inte när man jobbar.. därför gymmar jag alltid på helgförmiddagarna, helt klart bästa passen!! på kvällen känns det inte alls lika bra alltid trött efter jobbet o.s.v

2010-02-17 @ 11:27:17
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Mikaela Urbom

Träna på morgonen är absolut härligast :D

2010-02-17 @ 12:30:41
URL: http://mikaelaurbom.blogg.se/
Postat av: Matilda

morgonpassen är de bästa, då är man fylld av energi hela dagen:)

2010-02-17 @ 15:28:16
URL: http://knightofcydonia.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad går du för utbildning nu igen? tror jag frågat förut men lite senil hehe

2010-02-17 @ 17:39:41
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback