HELT lost

Sandra, Issa och hennes syrra kikade förbi i lördags kväll och det blev att gå ut. Hade faktiskt riktigt kul; större delen av kvällen spenderades på dansgolvet. :) Söndagen däremot var väl mindre rolig, låg mest i sängen. På kvällskvisten blev det att kika förbi Sara och spela lite kort, var trevligt faktiskt, länge sedan sist!

Hade storslagna planer för min måndag; morgonprommis, tvätta kläder, städa och sedan glida förbi och väcka min gubbe för att joina honom på gymmet. Men njae, precis när jag kom fram till porten efter min morgonprommis mötte jag min springande bror. I daglig ordning hade han typ 30 s på sig innan bussen gick och var superstressad. Jag kom på att jag inte hade någon hemnyckel med mig för att jag räknat med att han fortfarande skulle vara hemma när jag kom tillbaka, så det blev att hejda honom i farten och erbjuda honom skjuts till skolan i utbyte mot att han släppte in mig med sin hemnyckel.

Tänkte att när jag ändå var i Malmberget så var det ju lika att fara på gymmet där. Sagt och gjort, körde ett snabbt pass och for sedan hem för att ta itu med tvätten och städningen. Trodde jag. Blev avbruten i min påbörjade städning (okej, jag tänkte faktiskt precis ta fram dammsugaren) när jag blev utringd på jobb. Så ja, det var den dagen det...

Usch vad jag hatar att inte ha något schema att gå efter och bara sitta och vrålstirra på dendär jvl telefonen och fundera om den kommer att ringa under morgonen, under dagen eller om den kommer att ringa överhuvudtaget och meddela mig om jag får jobba eller inte. Blir fan galen! Det blir inte bättre av att morsan ringer stup i kvarten och frågar om jag ska jobba eller inte och kommer med sina antydningar på hur misslyckad jag är för att jag inte jobbar 24/7.

Idag är verkligen en sån där blä-dag. Fick höra av morsan att morföräldrarna tycker jag varit otrevlig och osynlig på senaste. Så jag ringde och tänkte vara lite social, men de hade inte tid med mig.
Morfar:
- Jobbar du fortfarande på sjukhuset?
Jag:
- Jo.
Morfar:
- Hittade du verkligen inget annat?

... Hade jag varit kvar om jag hade hittat något annat, kanske?...

Nej usch, vilsen var ordet. Hade i princip bestämt mig för vad jag ska plugga till våren, ringde Lisa i lördags och var helt överlycklig över att jag äntligen börjat komma till insikt; Jag skulle bygga avloppssystem och vägar i Afrika! (Civilingenjör i Väg- och vattenbyggnad) Så jag mailade min morbror och svarade på hans mail om vad jag tänkt göra. Fick svaret: "Valj inte vag och vatten...:)" - OKEJ? Vad fan ska jag göra då?

Förslag, någon?


Kommentarer
Postat av: Alexander

Men... hallå? VARFÖR INTE VÄG OCH VATTEN? :OTyckte ju din vision om att upprätta en infrastruktur i Afrika lät skitbra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback