Valborg

Så vart det måndag och valborgsmässoafton. Fasen vad skönt det är med några extra dagars ledighet. :D Hmf, valborg innebär party, vilket mest känns jobbigt just nu, har inget partysug alls. Får väl hoppas på att polarnas kalashumör smittar av sig senare under kvällen. =)

Dagens...
...Gjort:
Frukost, varit ute och sprungit.
...Att göra: Gymmet, gå till polisstationen och fixa nytt pass, duscha, powernap, grilla (?), festa.
...Humör: Trött som fasen, har inte lust med någonting.
...Jobbiga: Att jag är så jvl trött, att man måste festa.
...Humörhöjare: LEDIGHET! :)

Gårdagskvällen + dagens planerÅkte upp till Sofia igårkväll, vi hade tänkt dra vidare på kalas därifrån. Av frustration och i vår brist på tålamod knatade vi från malmsta till Malmberget, vilket gav oss skavsår. Sofia fick ont i öronen pga att det blåste vindar med orkanstyrka, så jag var snäll och lånade ut mina gröna öronproppar till henne. :) Hmf, vi hamnade iaf hos Andy och blev kvar där. Men det var trevligt det med, blev en lugn kväll med en massa Singstar. :)

Eftersom vädret är kasst tycks det inte bli någonting av dagens grillplaner, så vad som händer idag återstår att se. Kanske ser till att göra lite nytta för en gångs skull. Borde väl också passa på att umgås och så, eftersom man är ledig och äntligen har lite tid till övers. Ska dra ut på en prommis med Alexander på ett tag iaf.

Måste bara säga; Pluspoäng till Lisa - Ta ingen skit!


Just couldn't help myself...

Gick och sov vid tvåtiden inatt, men vaknade efter ca en timme av att telefonen ringde. Så större delen av natten har spenderats i telefon med en viss mister. Mitt batteri dog strax innan klockan sex och det gick inte att somna om, så jag klev upp och gjorde mig frukost. När jag käkar så gillar jag att ha någonting att läsa och eftersom jag redan läst igenom majnumret av Cosmo typ 150 ggr så blev det den nya miniHMkatalogen som fick bli min frukostläsning. :) Såg att HM fått in nya varor och hittade genast en massa intressant. Efter frukosten slog jag på datorn och eftersom ingen är online klockan halv sju en lördagmorgon så blev jag lite smått uttråkad. Vad gör jag när jag är uttråkad och sitter ensam vid datorn? - Jo, jag nätshoppar!

Jag hann klicka ner en hel del i min Shoppingbag innan det slog mig att jag redan har ett paket på väg och att jag ligger på minus ekonomiskt sett. Så jag begränsade mig till att enbart köpa en kjol. :P Jag kan liksom inte hjälpa det, plaggen tycks nästan klicka sig från shopen till shoppingbagen och sedan vidare till kassan av sig själva. Näh, jag behöver verkligen inte mer kläder just nu, så från och med nu har jag köpstopp. Igen. Men på riktigt den här gången. Ska bli spännande att se hur länge det kommer att hålla... :P

Jag hade iaf tänkt bege mig ut och springa på ett tag. Fast mitt knä börjar göra ont och mina benhinnor är fortfarande inte bra... Så det kanske blir en långpromenad ist? We'll see. Senare framåt eftermiddagen blir det eventuellt grillning med jagvetintevilka och sedan hade jag faktiskt tänkt festa. Men nattens telefonsamtal fick mig att ändra mig, ska nog vara lugn och glo film och ta det allmänt lugnt ist, känns mycket mer värt... ;D

Sovit i fåtöljen

Hoppas ni alla har haft en ruskigt god morgon. För det har nämligen inte jag haft. Vaknade klockan sex i morse av att jag hade grymt ont i nacken/ryggen och min sovställning kändes bara allmänt obekväm. Det tog inte lång tid att märka att jag somnat i min fåtölj. Med joggingdressen på. Framför Du är vad du äter. Efter gårdagens joggingrunda var jag så grymt trött att jag bara damp (dimpte? :P Haha) ner i min fåtölj och började slötitta på när kostmarodören Anna Skipper rensade ut någon tjock och förmodligen psykiskt instabil människas kylskåp. Säkerligen för att sedan själv beslagta läckerheterna och baka ihop en egen liten kladdkaka eller dylikt som hon kan smaska i sig medan den överviktiga stackaren hånas i tv och tvingas fäktas i en för liten dräkt eller någonting sådant. "Nejmen din överviktiga KLUNS! Kexchoklad! Det innehåller socker, konserveringsmedel och E-ämnen, den tar jag!" *slugt leende*

Wellwell, hann se ungefär halva programmet innan jag bestämde mig för att "vila ögonen", ni vet, ursäkten man alltid har när man är sådär grymt trött och känner att man hade kunnat somna, men man vet att man inte borde. Men jag lyckades alltså somna. I 10,5 timmar i sträck utan att vakna. Skönt att få sova ut, mindre skönt att ha såhär förbannat ont i nacken. Får ta och tigga mig lite massage av bror när han vaknat. :)

Dagens...
... Gjort:
Frukost, lyckats få bort gårdagens smink.
... Att göra: Gymmet, lunch, ev promenera till skolan, en lektion, handla.
... Humör: Småtrött men glad.
... Jobbiga: Dagens lektion är fysik, vilket förmodligen innebär att jag kommer att få tillbaka mitt prov. Ont i nacken!
... Humörhöjare: Sovmorgon till 11.50, slutar 13, vi har FEM DAGARS HELG! :D


En dagens + moi

Det blir en tråkig bloggdag idag, har brist på fantasi, men jag bjuder på en Dagens. Och en bild på... tamtamtaaa... Jag! ;D

image188

Torsdag; Dagens...
... Gjort:
Två timmar skola, kollat musikal, lämnat in ansökningsblanketter, gymmat och bastat.
... Att göra: Ev promenera/springa, käka, glo film med Nina.
... Borde: STÄDA. Dammråttorna förökar sig med en hastighet snabbare än ljusets atm.
... Humör: Skuttar fram på små rosa moln :D
... Jobbiga: För lite sömn, är grymt fattig.
... Humörhöjare: Extrapris på Nutrilett Browniebars på Coop, skall testas.

Jidder kring gymnasieval

Okej, jag vill bara börja det här inlägget med att säga att fysik B suger fet jävla åsneballe. Fysik B suger fet jävla åsneballe. Sådärja. Nu var det sagt. Med det sagt kan jag fortsätta och berätta om ännu en dag i mitt för tillfället inte alltför händelserika liv. Jag överraskade idag och kom inte i träningskläder till skolan! Det var ett tag sedan sist, eftersom jag oftast brukar gymma på hålen och inte orkar byta om en massa ggr i onödan. Genomled en mattelektion på morgonen som gick sådär och sedan gick jag och Sara "ut och jobbade", vilket oftast innebär att vi antingen far hem, går ut och går eller gör någonting mindre vettigt. Idag valde vi att göra någonting mindre vettigt; att sitta i bibblo och läsa nya Fitness. Nåväl, biologin kan man alltid ta itu med senare.

Därefter var det dags för fysikprov. Andra gången jag gör det här provet nu och min inställning till mekaniska vågor har inte ändrats sedan sist. Det är så grymt tråkigt att plugga in någonting man inte är det minsta intresserad av att det är praktiskt taget omöjligt. Ibland fattar jag inte varför jag valde natur överhuvudtaget. Liksom, kärnämnena suger. Och våra karaktärsämnen suger. Till och med mitt individuella val suger och min valbara kurs är nog den kursen jag har mest frånvaro i. Så, egentligen.. Varför insisterar jag med att fortsätta gå i skolan överhuvudtaget? Hmf, av någon anledning tycks jag, utan större ansträngningar få hyfsade betyg och man behöver ju gymnasiebetygen för att kunna bli någonting senare. Men då är det ju bara det att jag har gått i skola i snart 12 år och i och med att jag har varit dum nog att välja natur så har jag ytterligare minst fyra års studier kvar att se fram emot. Yaay!

Egentligen är det nog för tidigt att som 15-åring välja gymnasieprogram och såpass tidigt begränsa sina framtida karriärsmöjligheter. Visst, det kanske inte är spec jobbigt att läsa upp några hundra gymnasiepoäng när man har gått ut, men med den här nya regeln att man måste vänta 5 år med att få studera på Komvux så är det ju kört om man senare kommer på att man som 15-åring inte riktigt visste vad man ville och råkade välja fel. Naah, ska sluta jiddra... Valet av gymnasieprogram är väl inte av desto större betydelse, tror fan jag hade varit lika skoltrött och leds om jag hade gått estet.. Eller njae.. jag vet fan inte..

Hmf, idag, dårå? Jag överraskar ännu mera och håller mig hemma från gymmet! :D Det trodde ni inte, va? Det blir ingen träning för mig idag, inte ens en liten promenad. Fast jag börjar redan känna mig rastlös... Får ta och baka eller ngt. Nu ska jag ta och fylla i lite sommarjobbs-ansökningsblanketter. Jag vet att jag är lite sent ute, men bättre sent än aldrig, right? =) Sedan blir det lite umgänge och det ser jag faktiskt fram emot.
Tjing!

Ett mindre skadligt beroende, kanske?

Kände mig grymt duktig imorse - hade ingen som helst lust att fara på föreläsningen vi skulle på, men jag for ändå till skolan klockan 8 fastän jag tänkt ta sovmorgon till 12.45. Pluspoäng till Julia. :D Föreläsningen handlade om alhokol- och narkotikamissbruk och den var faktiskt rätt intressant. Fast sen var jag väl inte fullt lika duktig. Ist för matten så for jag på gymmet, kändes mer värt.. Nåväl, efter att jag plågat tricepsen och ryggen litegrann så var det dags för intervallpass i backe. Var sådär lagomt tungt, grymt skönt efteråt iaf. :) Planerna för idag är att ta det jäävligt lugnt, kanske ta en prommis lite senare. Borde väl plugga fysik också eftersom jag har prov imorgon. Ikväll är det iaf Ugly Betty + Despo Housewives, så jag lär ju sitta bänkad framför tvn all night long. Lovely! :D

Hmf, har inte tänkt på det dessmer förut, men fasen vad många beroenden man har egentligen. Har nyligen kommit på hur grymt beroende jag är av tuggummi. For real - i morse så lade jag märke till att jag har en tuggummipåse i princip i varje handväska jag äger. Iallafall de som är i bruk för tillfället. Och jag har rätt så jävla många handväskor, vilket innebär att jag har samlat på mig rätt så jvl mkt tuggummi. :P Haha, intressant, jag vet.

110006-186
Omväxling förnöjer... ;)

Julia agerar kostexpert

Igårkväll bad brorsan mig om hjälp med sin bulk. Så jag satte igång och bakade en enorm paj till honom. Fick även agera tränings- och kostexpert och vi lade upp något av ett kostprogram till honom. Fast ja, det spårade väl ur efter ett tag.

Jag:
- Men alltså du förstår väl att du måste trycka i dig HELA pajen? Det kan bli kämpigt, men vem fan har sagt att det ska vara lätt att gå upp i vikt?
Brorsan:
- Ja, jag får se det som ett träningspass, helt enkelt. Svettigt och tungt, man blir helt slut, men sedan är det ändå värt det och man är jävligt nöjd med sig själv när det hela är över.
Jag:
- Precis. Men du, om vi ska se det som ett pass så borde du kanske hälla i dig en gainer nu medan vi gör pajen, sedan käka paj och efter själva "passet" så häller du i dig en till gainer?
Brorsan:
- Ja, liksom för maximerad effekt! Du... När vi ändå är igång så kanske jag borde ta och hälla i mig den här under tiden pajen är i ugnen? (Tar fram en flaska olivolja)

Jag:
- JAAA! Perfekt!
Brorsan:
- Ta och skärp dig förfan!Nåväl, måndag. Ny dag - nya tag. Har som vanligt vaknat grymt tidigt och satte mig ner vid frukostbordet och gjorde lite fysik. Gårdagens plugga-när-jag-käkar-regel  fungerar utmärkt! :D Sitter nu och varvar ner i väntan på att gymmet skall öppna, blir att träna mina biceps och kanske även ryggen. Sedan möter jag upp Sara och vi knatar till mig och käkar och tar sedan en prommis till skolan. =) Planerna för ikväll är en lååååång pianolektion och sedan blir det bara lugnt, tror jag...

Benhinneprobs och geniala idéer

Idag har jag invigit mina nya löparskor. Det var verkligen skillnad i dämpning och de gav superbra stöd. Men jag hann bara springa ca 1 km innan jag kände att benhinnorna började göra ont. Eftersom jag köpt nya skor för att slippa få ont när jag springer försökte jag intala mig att det bara satt i psyket. Dumt, jag vet. Men jag ville ju verkligen springa. Så jag fortsatte helt enkelt och ignorerade smärtan. Efter ca en kvart gick det inte längre, benhinnorna gjorde för ont och jag fick försöka gå hemåt. Gick typ i slowmotion pga smärtan, så det måste ha sett jävligt dumt ut. Hmf, det finns väl inte så mkt annat att göra än att ta en paus med springandet. Ska bli spännande att se hur jag lyckas med det...

Jag har faktiskt varit duktig idag; i morse satte jag upp en regel för mig själv - varje gång jag käkar så måste jag plugga minst 10 min vid köksbordet. Alla som känner mig vet att det blir en hel del turer till kylskåpet under dagens gång och jag har såhär i efterhand insett att det var nog den bästa idén jag fått på länge, har pluggat massor. Klockan ett hade jag hunnit käka tre ggr, vilket innebar 30 min plugg. Inte illa för att vara mig! Minns inte när jag pluggat såhär mkt senast.

Har just glott Despo Housewives reprisen eftersom tisdagens vistelse hos morföräldrarna har inneburit att jag missade den i tisdags. Eftersom det har gått mer än en månad sedan farsan slutade snacka med mig och jag inte är speciellt sugen på att ha det som vi hade det sist, så försökte jag mig faktiskt på att prata med honom idag. Det gick inte alls, han var bara jävligt kort och allmänt otrevlig mot mig och jag vet att det inte är värt att bli ledsen över, men jag tycker iaf att jag har rätt att bli besviken. Men fine, jag har iallafall försökt och nu har han tydligen klartgjort att han inte vill ha någon form av relation med mig överhuvudtaget, så han får väl som han vill. Inget att sörja över, får försöka intala mig att det är hans förlust och inte min. Fast det är jävligt jobbigt att vara hemma när han är hemma och han totalt ignorerar mig. Nah ska sluta jiddra om det nu och gå och göra någonting vettigt istället. Typ måla naglarna rosa eller ngt. :P

Dålig filmrecension + nya löpardojjor! :D

image184 
Mina nya Adidas Supernova. :D

Jag och Alle glodde The Holiday igår. Vet inte vad jag ska tycka om den egentligen, den gjorde inte direkt något intryck på mig överhuvudtaget. Varken bra eller dålig, var mest som en film brukar vara. Låter konstigt, jag vet. Men den är en sån där film som är bra att ha som bakgrundsljud när man bjuder hem släktingar/folk som man inte har så mkt gemensamt med. När de "tillåtna" samtalsämnena börjar tryta så kan man låtsas att man plötsligt är jätteintresserad av filmen, en typiskt sådan film var det. Nej usch, jag borde verkligen inte bli filmrecensent. Haha.

Nina ringde i morse och sa att hon var för trött för gymmet, så jag fick morsan att agera chaffis under ännu en löparskojakt. Idag gick det faktiskt bättre - efter att ha provat sisådär en 45 dojjor så hittade jag till slut ett par som satt bra - ett par Adidas Supernova. Loves them. Att de kostade under 2000 kr gjorde inte direkt saken sämre, så jag slog till och köpte dem. Lite surt att återigen vara en tusenlapp fattigare, men den här gången köpte jag faktiskt någonting nödvändigt, så jag har inte alls dåligt samvete. Sedan skjutsade morsan mig till gymmet och jag var faktiskt grym på att träna magen. :) Brorsan har hängt med mig ut på en prommis nyss och jag har inhandlat lite sötningsmedel och kaffefilter - lite andra livsnödvändiga saker.. =) Ikväll blir det grymt lugnt, ska bli skönt att bara chilla. Måste dock plugga fysik, vilket jag inte har någon som helst lust med. Men jag har inget val, har skjutit upp det på tok för länge nu. Nah, så nu är det dags för kaffe+fysik.
Tjing!


Vila och vinter igen

image183
Utsikten från mitt fönster i morse. -... och så vart det vinter igen!

Det känns verkligen att det är fredag. Har hällt i mig kopiösa mängder kaffe i försök att få ögonlocken att hålla sig öppna, är uppe i 8 koppar och jag börjar känna mig något hög på koffein. Det är fredagkväll, jag vet och det känns tragiskt att säga det, men det ska bli så förbannat skönt att få komma i säng, jag behöver verkligen sömn just nu. Idag har jag äntligen tagit lite vila från träningen, var ett jävligt bra tag sedan sist. Trots ett 2h 40 min hål lyckades jag hålla mig borta från gymmet, men jag fick verkligen anstränga mig för att hålla mig därifrån. Duktigt av mig, tycker jag! :)*skryta*

I morse när jag drog upp persiennen möttes jag av ett slags winterwonderland. Ett 5 cm vitt snötäcke hade tydligen under natten bestämt sig för att lägga sig över Gällivare, så det verkar som att sommaren inte har någon brådska alls. Hmf, vad har jag fått gjort idag då? Ingenting vettigt än så länge, faktiskt. Fysikläraren hade rättat proven och eftersom jag bad henne slänga mitt provpapper och skita i att rätta det så fick jag inte tillbaks något prov, men hon hade tydligen kvar det och frågade mig än en gång om jag var säker på att jag inte ville att hon skulle rätta det. Jag kände att det verkligen gick skit, så jag bad henne slänga det och så får jag ta och göra om det på onsdag ist. Då gäller det bara att jag är flitig och pluggar den här gången också. Jag är så jävla skoltrött nu, har aldrig varit såhär leds på skolan tidigare. 8 skolveckor kvar nu, får försöka att stå ut.

Planerna ikväll blev något ändrade. Men som planerat ska jag hålla mig nykter och det ska jag göra i sällskap av Alexander. Han kikar förbi och glor film med mig. Ska bli riktigt trevligt, faktiskt. Vi har en hel del catching up to do. ;) Hmf näe, nu känner jag hur tröttheten börjar smyga sig på. Kanske dags för ännu en kopp kaffe? =)


Where'd they go?

Var just och kikade på nya löparskor. Jag vet att jag sagt att jag har köpstopp och att det sista jag behöver är fler skor. Stryk det. Mina benhinnor gör så förbannat ont när jag springer att jag faktiskt är i behov av nya löparskor. Synd bara att de ska vara så förbannat dyra. Det kanske är ett tecken. Det kanske inte är meningen att jag ska löpträna överhuvudtaget? För inga av budgetvarianterna satt bra på min fot, utan såklart var det bara de dyraste som inte tryckte, glipade eller glappade alls. Får väl ta en paus med springandet ett tag och försöka intala mig själv att terränglöpning är tråkigt och dåligt....

Men iofs, under denhär vintern tycks löpbandet ha slukat mina bröst. Bokstavligt talat. Har gått ner nästan två kupstorlekar det senaste året, det är fan sjukt mycket. Det konstiga är att när jag nu går upp i vikt så sätter det sig på magen, rumpan, höfterna eller låren men inte på brösten. Funderar seriöst på att köpa mig ett par nya bröst i julklapp. Men det innebär att jag inte kommer att ha råd att hänga med polarna utomlands till hösten. Men jag får ta och prioritera; investera i nya pattar som jag kan behålla typ hela livet (om jag lägger in geléhallonimplantat, vill säga) eller resa och supa upp pengarna, ha jävligt kul, bli jävligt fattig men en jävla massa erfarenheter och minnen rikare? Hmf. Tough choice.


image181
Skärtorsdagen 2006, ungefär ett år sedan. Jag hade BOMBER! Vart fan tog de vägen?!


image182
Jag i tisdags; 17 april 2007. BRÖSTEN ÄR BORTA!!!!
 

... och så blev det kallt igen

image180
Okej, FULLT såhär kallt kanske det inte är. Tur är väl det... :P


Vi hann med några dagars värme innan kylan bestämde sig för att återvända igen. Hmf, har tillochmed sett några snöflingor dala ner utanför fönstret. Tragiskt. Men jag har tänkt på en sak; man klagar ungefär 100000000 ggr mer över kylan nu än vad man gjorde i januari. Helt seriöst. Skärpning. Hmf, får bli ett kort inlägg idag, måste börja kuta iväg mot bussen snart.

Onsdag;
Dagens...
... Gjort:
Promenerat till skolan från kilen, skola dårå, gymmet, sovit en stund, hällt i mig en prottedrink.
... Att göra: Åka till mommo, bli ompysslad och övergödd, duscha, plugga kemi (PROV IMORRN!!).
... Humör: Helt okej med tanke på omständigheterna, I'm in pain but I'm still smiling. =)
... Duktiga: Hann med att göra en hel bi-planch på en lektion idag, pallade 40 min på löpbandet + att jag orkade att plåga magen efteråt! :D
... Jobbiga: Det är kallt igen, jag måste plugga!
... Humörhöjare: Mina morföräldrar skämmer bort mig något enormt, jag kände mig nere så jag handlade lite make up och blev genast gladare. :D

Nu är det vår :D

Så vart det tisdag igen. Brukar ogilla tisdagar eftersom jag har en enormt lång skoldag som till större delen består av hål. Dessutom har Despo Housewives sändningstid fått tas över av hockey ett antal veckor på senaste, vilket bara gjort att tisdagarna sugit ännu mer. Nåväl, idag var kemin inte obligatorisk - kunde man allt man skulle kunna så fick man stanna hemma. Jag valde att stanna hemma. :) Uteblivien kemi + utebliven pianolektion innebar sovmogon till 10.40 för Julia. :D

Dagens...
... Gjort:
Pluggat, promenerat, skola, lagat/käkat mat.
... Att göra: Gymmet, duscha, ev fara till morföräldrarna och glo UB, bli bortskämd, sova över där.
... Humör: Svävar på små rosa moln, är pigg som satan och känner mig allmänt oövervinnerlig atm. :D
... Duktiga: Klivit upp en timme tidigare än nödvändigt och pluggat kemi plus en timmes promenad innan skolan, varit grymt flitig på matten och jobbat bort gårdagens lektion.
... Humörhöjare: SOLSKEN, värme, Mikas Grace Kelly (SÅ inte min stil, jag vet), nya säsongen av UB börjar ikväll, jag har haft fet sovmorgon och vi har ngn rörmokare (stavning?) här nu som förhoppningsvis ska byta ut mitt tvättställ och min struliga vattenkran! :D

Har dessutom hunnit inviga min skinnjacka, min rosa keps och mina rosa tweedConverse. Så nu är det fanimig vår på riktigt! Är bara vårskriket á la Ronja Rövardotter som fattas, men det ska ju jag och Lisa ta itu med senare... Gymmet nu - so long suckers! ;D


Fördriver tid på Sporthallstrappen

Mjukstart för Julia

Efter frukosten i morse knatade jag till gymmet och fick mig ett stenhårt konditionspass, var i princip helt död efteråt men stannade ändå kvar och plågade mina triceps litegrann, kunde liksom inte låta bli.. ;) Tiden går fort när man har roligt, när jag kom hem hade jag 35 min på mig att duscha, laga och käka lunch, sminka mig och leta fram alla böcker innan bussen gick. PANIK! Jag som vanligtvis inte duschar i mindre än 50 min! Det blev stressigt som fan och jag fick sitta i köksbordet med hårfönen i ena handen och gaffeln i den andra. När jag slutligen kom iväg hann jag inte längre än fram till gatan förrän jag såg bussen glida iväg.

Så det bar av hemåt igen för att hämta lurarna och byta dojjor. Jag tänkte fanimig inte missa första skoldagen på 13 dagar, så jag bestämde mig för att GÅ till skolan. Det tog typ en timme och när jag kom fram så blev jag direkt ivägskickad av eng läraren och göra ett prov jag påbörjat för några veckor sedan. Sattes i samma rum som de andra som skitit i att gå på de senaste eng lektionerna; AJ och Sara. Men vi hade en rätt trevlig lektion, vi tre.. :) Därefter var det kemi, men efter halva lektionen skulle jag och Sara gå ut och jobba, vilket resulterade i att vi for hem. Jag vet att jag sa att jag skulle börja sköta mig i skolan. Men jag ger mig själv en mjukstart. 1½ lektion idag, sedan ökar jag successivt med 3 st imorrn osv osv. :)

Planerna för idag är iaf att plugga lite kemi, men först måste jag chilla ett tag, är så jvl mätt. Min mat blev nästan för god. :P Har rep med Rattmuffarna, så det blir att knata upp till Heden och repa, sedan kanske jag sätter igång med plugget om jag är duktig. Nejfan. Jag SKA plugga, oavsett omständigheterna.

 Den här frillan lyckades jag med sittandes på en träningscykel, är faktiskt riktigt stolt över mitt verk. *skryta*

Idag är jag glaaad =)

Tog en prommis till morföräldrarna idag. Det var strålande solsken och hur varmt som helst ute - hur skönt som helst! Tog nästan på mig för mkt kläder dock. Funderade en hel del efter vägen faktiskt. Det är ingen idé att gå omkring och ångra en jvl massa som ändå inte går att göra någonting åt. Gjort är gjort, liksom. Hade man inte gjort det så kanske man istället gått omkring och ångrat att man inte gjort det alls. Det krävs nog att man provar på en del också för att vara säker på vad man vill. Så no regrets. För nu vet jag iallafall vad jag inte vill. Och det är ju ett steg i rätt riktning, eller hur?

Vet inte vad det är med mig idag, om det är det fina vädret, att alla problemen verkar så avläsna eller om det kanske kan bero på att jag just hämtat ut ett paket kläder. Men jag är verkligen på superhumör idag. Tillochmed mormor sa att det riktigt strålade om mig. Det kändes iaf som att det var på tiden att jag hälsade på morföräldrarna och jag blev lika ompysslad och övergödd som vanligt. :D Vet inte varför det blir så sällan jag hälsar på hos dem, är det någonstans jag verkligen trivs så är det där. Det är ju i princip hos dem jag har vuxit upp, det var dit jag och mamma kom direkt när vi for från BB och det är där jag har tillbringat större delen av min barndom. Nej usch, måste bli bättre på att träffa dem och åtminstone höra av mig mer. They're not gonna be around forever, det vet jag ju.

Nåväl, ikväll ska jag försöka tvätta litegrann. Känns som att det börjar behövas eftersom det är översvämming i tvättkorgen atm. Ska dock försöka få morsan att vara snäll och ta lite av min tvätt, känner mig lite lat. :P Sedan borde jag verkligen plugga! Fy på mig! Har haft nästan två veckors lov men har ändå inte lyckats få något plugg gjort, känner mig lika leds och skoltrött som jag var innan. Nu fan måste jag ta och skärpa mig - det är bara 9 skolveckor kvar till sommarlovet och det funkar inte att vara lika lat som jag. Hade jag spenderat 1/4 av all den tid jag lägger ner på träning till att plugga så hade det gått hur bra som helst för mig i skolan. Nej, frånochmed imorgon ska jag bli skitduktig på att plugga och sätta igång i tid. Sådetså. :)


Morgontankar

Nog blev det då lite körigt igårkväll och jag har såhär i efterhand lärt mig att man ska ta en sak i taget. Att hålla sig till sina ursprungliga planer är heller inte helt fel, då slipper man överraskningar. Herr Spontanitet bestämde sig kring sju igårkväll för att köra upp till Gällivare från Luleå, så vi träffades, kollade på en lokal och for ut och åt en jävligt sen middag. Det var väl trevligt och så, även om jag bangade och inte följde med på en impusivitetstripp till Luleå strax efter midnatt. Men jag måste erkänna att jag fick lite dåligt samvete eftersom att träffa honom innebar att svika en viss annan mister. Nåväl, finns inte så mycket att göra åt såhär i efterhand. Blir väl att ses idag ist och det kanske blir bättre så?

Jag fattar inte vad det är med mig, så fort en kille vill vara seriös med mig så sticker jag snabbare än tåget. Jag fattar inte vad det är jag är så jävla rädd för. Ändå gnäller jag över att alla killar jag träffar är svin, så det går inte riktigt ihop, för det är nog så att jag faktikst själv väljer de dåliga killarna framför de bra. Det kanske är så att jag är rädd för att det ska utvecklas till någonting, så jag insisterar på att träffa någon som jag vet inte vill ha någonting seriöst så att det ska verka som att det är honom och inte mig det är fel på. Nah, jag vet fan inte. Får försöka jobba på att bli bättre på att släppa in människor i mitt liv och att inte grubbla så jvl mkt, det gör ändå ingen som helst nytta, för jag kommer ändå aldrig fram till några vettiga svar.

Idag blir det kanske att hänga med brorsan till gymmet och träna armarna och magen, annars blir det bara att ta det lugnt, städa, handla, boka tvättstuga och gör en hel del andra vettiga saker. Sedan blir det att umgås och ta det lugnt på kvällen, glo ngn schysst rulle och bara chilla. :) Borde iofs plugga lite fysik eftersom jag mest troligt har omprov på måndag och inte har pluggat någonting alls under lovet. Menmen.. Får ta itu med det imorrn ist, söndagar brukar ju i regel suga fet åsneballe. :) 

Skönt med tystnad

Var grymt trött efter gårdagens bastande, orkade inte ens gå hem. Matti körde hem mig och jag fick höra att jag fått alkoholiststämpel i deras bekantskapskrets. -"Vi ska köra hem Julia först" -"Är hon full nu igen?"  Hmf, jag tycker faktiskt att jag har blivit grymt skötsam på sistone. Wellwell, jag tycks tydligen vara ensam om att tycka det. Har iaf fått sova ut inatt, åttaåringen sov ända till åtta i morse - REKORD! :D Begav mig ut och sprang i morse och sedan har jag suttit och varit sådär äckligt trevlig med mina släktingar. De skulle åka hem idag och när jag fick höra det blev jag genast supertrevlig. :P

Det var tänkt att morfar skulle plocka upp dem vid tiotiden och köra dem hem till honom och mormor, sedan till tåget. Redan klockan 9.50 var jag igång och bar ner ALLA deras väskor för trappen. Skönt att äntligen få lite lugn och ro här hemma. :) Inte för att jag inte gillar att ha hit folk, men jag ogillar verkligen småbarn. Iallafall sådana som för groteskt mycket oväsen. De få stunderna de väl är tysta så har de blinkande och tjutande små leksaker som flyger över golvet och för oväsen istället. Har svårt att bestämma mig för vilket av oljuden som är värst; ungens falsettröst eller leksakernas pipanden. Nåväl, det är iaf över nu och jag har överlevt tre riktigt noisy dygn. Nu skall jag verkligen njuta av att äntligen få lite tystnad. :)

Har faktiskt inga planer alls för idag. Jag och Lisa har varit och sprungit lite ärenden, hämtat ansökningsblanketter och varit förbi resebyrån en sväng. Vår lilla sommartripp verkar komma att bli en ruskigt dyr historia vill jag lova. Usch. Så det gäller att vara sparsam nu fram till sommaren - Ingen mer nätshopping för min del. Idag borde jag verkligen fara och hämta ut mitt klädpaket iallafall. Sedan får jag se om jag orkar med ett gympass eller ej, är lite sugen på att träna magen, men min kropp behöver nog vila. På kvällen blir det antingen lugn filmkväll eller utgång, har svårt att bestämma mig för vilket.

Nah, nu ska jag ta och bläddra igenom min nya Cosmo och njuta av hur tyst, lugnt och skönt det är här! :D
Tjing!


Torsdag

Har varit hur flitig som helst med träningen de senaste dagarna. Igår kom mina finska släktingar upp hit, så jag har fått vara trevlig och social med dem medan päronen varit och jobbat. Blir dock galen på minstingen ibland, fattar inte att en unge kan göra så mkt väsen av sig. Han är tillochmed mer morgonpigg än mig, så det har inte blivit mkt sömn. Hård träning + lite sömn = en trött Julia. En trött Julia = en grinig Julia. Vill mest ha tystnad och få gå och sova. Jag är tråkig, jag vet. :P

Dagens...
... Gjort:
Sprungit i morse, hängt med släktingarna ut en sväng, lagat mat, diskat, gymmat och varit riktigt trevlig.
... Att göra: Mat, få färdigt min hummus, försöka vara fortsatt trevlig, bastukväll med brudarna och sedan förhoppningsvis en tidig kväll.
... Humör: Trött, hungrig och grinig.
... Borde: Dammsuga, hämta ut mitt H&M paket.
... Humörhöjare: Nya Cosmo kom idag, har ett paket kläder som väntar på att hämtas ut, Lisa räddar mig från släkten och minstingen är ute och åker bil med morsan atm = en stunds tystnad. :D


Släpper kläderna fria

Efter gymmet igår hängde jag med Lisa ut på en långpromenad och vi fick en chans att ta igen en hel del, känns som att vi inte träffats på evigheter ju. Sedan följde Lisa med hem till mig och vi satt och tog det sjukt lugnt, degade framför tvn och gjorde i princip ingenting alls. Tills Helena ringde och skulle ha med oss upp till Malmberget på en halvtimme. Då fick vi bråttom. Jag tror aldrig jag har duschat så fort tidigare. På en halvtimme hann jag duscha, klä på mig, hälla i mig en proteindrink och kuta till bussen. Rekord. :) Vi mötte upp med Helena, Kela och Alle och begav oss gemensamt mot Carro. Vi hade väntat oss typ en filmkväll eller ngt, men det droppade in folk allteftersom och så blev det typ fest där. :P Det var väl rätt trevligt, men vi for hem ganska tidigt, Matti kom och hämtade oss.

Idag är det än en gång motion som står på schemat. Har varit ute och sprungit i morse och sitter nu mest och tar det lugnt och väntar på att få käka lunch. Senare blir det förhoppningsvis gymmet med AJ och sedan prommis med Robin. Ska bli skönt att få röra på sig litegrann efter allt påskgodis och allt påskfestande. :) Måste få det lite städat här också, ser förjävligt ut. Fattar inte hur alla kläder lyckas hamna på golvet hela tiden. Tror inte de trivs i garderoben. Hade jag varit en klänning t.ex. hade nog inte jag heller gillat att bli upphängd på en hård galge i axelbanden bland en massa andra klänningar jag kanske inte ens trivs med för att sedan stå och hänga i en mörk och kall garderob. Så jag gör nog med andra ord mina kläder en tjänst som erbjuder dem frihet ute på mitt golv. Gud, så snäll jag plötsligt känner mig! :D

image175
Told you it's a mess in here. :P

VårTsunamis

Det blev inte att gå ut alls igår. Vid närmare eftertanke har jag nog sammanlagt gått mindre än 20 meter sammanlagt under hela gårdagen. Vaknade på morgonen och var hur hungrig som helst och grymt sugen på pizza. Men det var för tidigt för pizza, klockan var bara 10. Då fick jag syn på mitt påskägg och min enorma godispåse och tänkte: "Guuuud vilken bra idé!" Fast ja, en halvtimme senare låg jag som en strandad val på toagolvet, så det kanske inte var en sån där superidé ändå. Usch. Jag ska aldrig mer dricka. Sade Julia för 150:e gången, övertygad om att hon har rätt denna gång. Gårdagen för övrigt har sedan mest gått ut på att pendla en hel del. Mellan soffan och sängen, mellan sömn och vila, mellan huvudvärk och illamående.

Eftersom jag inte lyckades få i mig ngn mat överhuvudtaget igår så var jag grymt hungrig i morse. Har just tryckt i mig frukost/lunch nr 2, solen skiner och jag väntar på att gymmet ska öppna, har tänkt hänga med brorsan och Tony och träna. Är ruskigt sugen på att få köra ett stenhårt pass och jag hoppas på att mina ben inte gör ont längre, så kanske jag kan springa lite sen också. =)

Hmf, trots allt solsken, all värme och allt vårljus så måste jag få klaga liiitegrann över dethär med våren. För det första tycks Moder Natur ha PMS nu när det är vår, för hon verkar ha svårt att bestämma sig om det ska bli sommar eller vinter. I förrgår, till exempel var det typ höstväder på morgonen, följt av snöstorm på dagen och sedan vårslask under natten. Fgs, woman, make up your mind! Är jobbigt när det har smält bort en jvl massa snö och det är slaskigt och så, för att sedan bli minusgrader och hur halt som helst. Under våren tenderar det även att bildas en hel del mini-Tsunamis lite här och var - "vattenpölar" med storleken av mindre sjöar och Niagarafall och Amazonfloder i miniatyr. Men förutom det så är våren rätt så jävla härlig.. :D

image174
En mindre Tsunami utanför våran port. Den är DJUP, kan jag säga!


Självmordsbenägna telefon!Min lilla prommis blev en 2½ timmes promenad igår, men det räknas inte som motion eftersom jag gick och köpte en massa karra efter vägen.. :P Nu har jag fan fått nog, vill inte se en godis igen förrän till jul. Usch! Alex kom iaf förbi och plockade upp mig på kvällen och jag, han och Maria satt och tog det lugnt i hans farsas källare, var hur mysigt som helst där nere, om än lite varmt. Efter många om och men lyckades vi fixa skjuts, så vi begav oss upp mot heden för lite kalas. Det blev dock en kort visit, iaf för min del.

Kände inte spec många där, så Robert kom och plockade upp oss och vi for upp till Malmberget ist. Där hade jag iaf grymt kul. Alex och Maria hade tråkigt, så de for tillbaka. Jag fick väl i mig lite för mkt, för jag hade kul åt allt möjligt. Men ja, för mkt alkohol är väl aldrig bra. Gårdagens: "När vet man att Julia har druckit för mycket? - När hennes mobil går sönder!"  - Indeed. Min nya telefon har jag nu lyckats supa sönder. Den blev inte gammal, någon vecka bara. Men jag får hålla tummarna för att jag har garanti på den. Visserligen går den att använda, men displayen är sprucken och det är skumt ljud i högtalaren - för man ett samtal i min telefon får den andra parten typ alienröst. Men jag skyller på att min telefon tycks vara självmordsbenägen. Det kan tillochmed Sara intyga. Den tenderade faktiskt att hoppa ur handen på en. Ju högre upp man höll den, desto ivrigare var den att slita sig ur ens grepp. Ja, så var det. Den ville ta livet av sig, så det var inte mitt fel. Inte alls.

Efter ett tag var allting inte lika roligt längre och jag började mest bli trött och seg. Morsan ringde då och sa att om jag skulle hem nu så kunde hon hämta mig, vilket hon också gjorde. Snällt, än en gång besparade hon mig taxipengar. :) Hmf, idag blir det mest troligt att dra på gymmet med Alex och Maria, plåga mina biceps och min rygg, kanske springa någon kilometer och sedan bara chilla. Iofs är det ju röd dag imorrn med, så man kanske borde fira påsk ikväll med? We'll see.. ;)


Trasig telefon, igen! :/

Singstar är kul & Carola är coolJag kunde helt enkelt inte hålla mig igår. Så jag hängde med brorsan och Empa på gymmet och fick mig ett ordentligt pass. Det behövdes väl inte direkt, men jag var så jvl sugen, så jag kunde inte låta bli. :P Var grymt trött igårkväll, men for ändå upp till Malmberget på party. Var faktiskt trevligt, vi höll oss rätt lugna och sjöng mest en massa Singstar. Det tenderade dock att bli en hel del 90-tals musik och en jävla massa schlagerlåtar, det verkade som att någon var lite svag för Carola. Nåväl. Inget fel med det. *host*. Inte alls. Carola är ju.. Cool...

Hade lite problem med att ta mig hem bara. Lite svårt att fixa ngn som kan köra på långfredag. Men som tur var orkade min kära mammi ställa upp på att hämta mig. :) Idag ska jag än en gång försöka vila från träningen, blir en liten prommis bara. Trots allt mitt och Saras godisätande är jag fortfarande sugen på center/plopp, är fan sjukt. Så jag ska bege mig ut på ännu en godisjakt. Har jag tur kanske jag får ett påskägg av mammi också.. :) Haha, vadå godismonster?

Mot kvällen blir det mest troligt utgång igen. Det är ju bara påsk en gång om året.. ;) Kanske blir att joina Alex och deras festande, så hinner man iaf träffas lite innan de reser hemåt. Annars blir det samma ställe som igår. Om jag lyckas fixa skjuts, vill säga. Det skulle inte vara helt fel det heller.. =)

Hårfrisör med ont i benen

Åhh fyfan, minns inte när jag käkat så mkt godis som jag gjorde igår/i onsdags. Usch. Det blir med andra ord inget mer påskgodis för mig. Att jag mådde så jvl illa kan ju iofs bero på att det matigaste jag käkade på hela dagen igår var en halv omelett som jag slängde ihop av det som fanns hemma. Jag och Sara låg mest och käkade skit och glodde film hela förmiddagen igår. Det var jävligt skönt att inte behöva göra någonting. Fast där kring 12.40 kom vi på att vi skulle iväg och jobba klockan ett, så då fick vi plötsligt jävligt bråttom. Vi kom väl lite för sent, men det gick bra och det var grymt bra betalt! :D
 

Min omelett. =)

Efter att Sara for har jag mest tagit det lugnt hela dagen. På kvällen kom jag på att jag behövde toppa mig, så jag tog helt enkelt tag i en sax och karvade litegrann i kalufsen. Resultatet vart väl helt okej, men jag tänkte att när jag ändå är igång så kan jag ju försöka att en gång för alla få bort de där orangea fläckarna jag har i håret och göra mig av med min 15 cm utväxt. Klockan var då typ halv åtta, kosmetiken var stängd och den enda öppna affären var Ica i stan. Men jag hade fan bestämt mig att göra ngt åt håret, så jag tog med mig mammi och knallade iväg för att se om de hade någon hårfärg. Måste då säga att de hade det rätt knapert på hårfärgsfronten, så jag fick nöja mig med ett paket slingor.. :P Kvällen tillbringades alltså på toan med en slinghätta på skallen och med en virknål i handen. Kom i efterhand på att jag borde ha köpt två paket eftersom mitt hår är så jvl tjockt. Men ja, det funkade trots att det var knappt så att det räckte till. Kanske visar resultatet senare, har inte bestämt mig för vad jag ska tycka än.

I morse bestämde jag mig för att fara ut och springa, så jag drog på mig joggingdressen, laddade med låtar och begav mig. Det var typ orkan ute och jag var på väg att blåsa bort, men jag tänkte att lite vind ska fan inte stoppa mig. Efter ca 15 min gjorde benhinnorna och min vad så förbannat ont att det helt enkelt inte gick att fortsätta. Så jag fick knalla hemåt och det gjorde så jvl ont att jag knappt kunde hem. Usch. Så det blir nog att ta det lugnt idag.. Eller ja. Har lust att fara förbi gymmet en sväng, kan man inte träna benen så kan man ju alltid träna armarna, right? :P Får se hur det blir med det. Ikväll blir det iaf mest troligt utgång, påsken måste ju firas. För hey, Jesus korsfästes väl idag? - En anledning för oss att supa. Har dock börjat fundera om Jesus typ gick i ide nångång kring maj, för det händer inte spec mkt från maj till december. Tål att tänkas på. Nu ska jag försöka göra ngt vettigt.
Tjing!

För mkt godis

image162


Vaknade helt panikslagen klockan 5.00 igår morse. Fysikprov klockan åtta och jag hade inte börjat plugga. Gjorde iaf provet ensam i fysikpreprummet. Det gick åt helvete, jag lämnade hälften av frågorna och har ingen som helst chans att bli godkänd. Vet inte ens varför jag for dit och gjorde det, kommer ändå att få göra om det måndagen efter lovet. Det var nog inte meningen att jag skulle fara till skolan överhuvudtaget, bussen hem var hur sen som helst och full av små dagisbarn som terroriserade mig hela vägen hem. Trots att jag hade musiken på högsta volym överröstade det ihärdiga tjutandet av barnaflockens falsettröster (ungarna tycktes btw föröka sig konstant under hela bussresan) min musik. Jag tänkte att jag kunde överleva oljudet, men när de sedan började peta på mig så blev det bara för mkt.


Innan jag for till skolan lämnade jag nyckeln under dörrmattan så Sara skulle kunna ta sig in och när jag kom hem låg hon och latade sig i min soffa. Vi käkade och begav oss ut och handlade en jävla massa godis. Det var nämligen dags att bryta vårt godislöfte idag och vi tänkte att om vi nu ska käka karra så ska det göras ordentligt. Sagt och gjort. Jag minns inte när jag köpte såhär mkt godis sist och jag har nu börjat inse att jag nog aldrig kommer att käka upp allt jag köpte. :P


Eftersom Sara sjukanmält sig och jag blivit beviljad ledighet för min påhittade skidsemester så vågade vi oss knappt ut på eftermiddagen. Så vi bunkrade upp med filtar och kuddar, fällde ut min bäddsoffa och började ett filmmaraton. Bernard och Bianca var först ut och sedan har vi fortsatt med John Tucker must die, Troja (Brad Pitt i kortkort! :D) och Open Season. Vet inte riktigt vad den heter på svenska, men det är en grymt underhållande animerad film, definitivt värd att se om man har en någorlunda skruvad humor och inte är på humör för en film med något direkt djup. Om man vill få sig ett gott skratt, helt enkelt. Den var som en Ice Age ripoff litegrann, lägg till en stor skopa konstigheter och en björn med en nallebjörn bara.


Hmf, både jag och Sara slocknade framför tvn. Men morgonpigg som jag är sitter jag här i min ensamhet, med min enorma karrapåse till sällskap och bloggar i väntan på att Sara ska vakna. Blir kanske en morgonprommis om vi orkar, sedan har Sara fixat jobb åt oss. Hur bra som helst, för pengar behöver jag då verkligen! :D Hmf, nu börjar jag fundera över hur pass normala vi egentlien är.. Istället för att gå till skolan ligger vi hemma i min bäddsoffa och käkar skit och glor filmer och ligger mest och skrattar åt ingenting. Men det kändes faktiskt att det behövdes, pallar inte med skolan just nu. Jag hoppas verkligen att min inställning till skolan kommer att vara förändrad efter mitt nästan två veckor långa lov. Om inte annat kommer jag då iaf vara jäävligt utvilad. Och jävligt tjock om jag fortsätter såhär! =)


Måste skärpa mig

Efter min joggingrunda har jag fått världens endorfinkick, allting känns hur bra som helst. Min hummeljogging/vinddress kom idag och den har jag redan hunnit inviga. Hur skön som helst att springa i. :) Lite dålig timing bara av mitt H&M paket att komma samma dag - jobbigt att bli några tusenlappar fattigare såhär påengång. Men känslan av att få hem en massa nya kläder är obeskrivlig. Bitterljuvt. Jag har iaf en jävla tur som har en mamma som är snäll och bidrar litegrann till mina klädinköp, utan henne skulle min så kallade ekonomi aldrig gå runt.

Har inte hunnit öppna alla de små plastinpackade klädpaketen än, men idag har jag iaf fått hem vindjacka+vindbyxor, en tee, en tröja, en klänning, mammis jacka, en sporttop, ett linne och en massa undies. Sitter nu och försöker intala mig själv att jag verkligen behövde allt det där. Jag börjar nästan fundera om jag inte är beroende av nätshopping, eftersom jag än en gång sitter och trånar efter skor på
Skopunktens webbshop. Jag vet att det inte är speciellt dyrt där, men det är principen. Jag behöver inga fler skor, alla mina skor får inte ens plats i min skohylla och hälften av alla dojjorna används aldrig. Men ändå har jag lyckats hitta ett par gudomligt söta pumps som jag bara måste ha. Köper jag dem inte kommer jag att gå omkring och tänka på dem hela tiden.

Okej, det kanske inte låter sådär jättefarligt med ett litet H&M paket och ett par skor som jag trånar efter.. Det är ju typ normalt. Men nu är det så att jag har två paket till med kläder som är på väg. Jag måste bekänna för morsan att jag råkat klicka hem ännu mer kläder och så måste jag försöka övertala henne att jag faktiskt behövde allt det där som jag beställde och i samma veva försöka få henne att skänka ännu en slant till utöka-Julias-garderob-fonden. Än en gång - oansvarig med mina pengar? Nej, inte alls. Nejfan, måste ta och skärpa mig. Här sitter jag och spenderar pengar jag inte har, fastän jag har ett festivaltält och två paket kläder till som är på väg som jag har att betala. Och as we speak sitter polarna hemma och deklarerar för fulla muggar. Vuxenpoäng till Julia? Njet. Borde ta och sätta igång att plugga fysik, har nämligen planerat in ett fysikprov klockan åtta imorrnbitti och jag har inte börjat plugga än. SKÄRPNING! 


Tisdagsflyt =)

Faasen vad flyt jag har idag. :D Efter alldeles för mycket kaffe var jag redo att ta itu med ännu en tisdag. Tisdagar brukar btw vanligtvis suga fet åsneballe och det enda positiva med tisdagar är att jag brukar ha pianolektion då. Men min pianolektion var inställd idag, så jag hade ingenting att se fram emot när jag begav mig mot skolan i morse. Är så grymt skoltrött så det finns fan inte, så jag och Sara bestämde oss för att vi förtjänar att ta lov. Typ nu.

Så vi var ruskigt flitiga och jobbade en hel veckas matte på kemilektionen och en del av hålet, begav oss sedan iväg på en frivillig fysiklektion vi bokat in privat med fysikläraren under resten av hålet och gjorde klart all fysik, gick sedan och gjorde färdigt den sista matten, tog betygssnack och sedan en tidig lunch. Kändes super att ha fått allt det där bortgjort. Med nästan två veckors ledighet som motivation gick allting plötsligt mycket lättare. :) Var dock tvungen att dra en liten vals om en skidsemester för mentorn för att bli beviljad ledighet. För jag behöver ingen mer ogiltig frånvaro. Så jag får se till att hålla mig inomhus några dagar. Jag var iaf grymt duktig på att hålla masken och det var nästan så att mina klasskompisar också gick på det.

Nåväl, efter idrotten skyndade jag och AJ till gymmet, lyfte några vikter och drog sedan vidare till teorilektionen. Har nyss fixat mig lite käk och sitter här och är mätt som attan. Men gott var det då allt. :) Ska vänta på att jag blir mindre mätt och sedan bege mig ut för en joggingrunda. Ikväll är det Despo Housewives. Finally. Hoppas på att Helena har lust att traditionsenligt spendera sin tisdagkväll med mig framför dumburken. :)

Smurfarna is the shit

image160

Sara kom förbi igårkväll och tömde jackorna på stöldgod(i)s från sin brorsons barnkalas. Vi har nämligen godislöfte fram till påsk och jag är konstant chokladsugen, vilket Sara vet om. Så för att göra det lättare för mig att hålla mig var hon såklart tvungen att dumpa en rejäl hög snickers och annat snask på mitt soffbord. Jag måste erkänna att jag var jäävligt sugen. Men jag är duktig och ska fanimig klara mig tills på torsdag. :) Sara tog med sig tre Smurffilmer, så efter att vi gjort klart inl uppgiften i matten så var det smurfarna för hela slanten som gällde. Grymt underhållande måste jag då säga. :) Tror tillochmed att Lisa tyckte det var kul. Reagerade dock på att Smurfarna använde en hel del svåra ord. Svåra med tanke på att filmerna riktar sig mot typ 3-7 åringar. Smurfarna råkade även kläcka ur sig en hel del konstigheter - delar med mig av några stycken. :D

Sjöjungfrun till Fixarsmurfen:
"Jag kommer snart, fortsätt pumpa!"

Gammelsmurfen till hela smurfbyn:
"Ni måste stöta ihop era påsar, smurfar små!"

I ett avsnitt var det små lurviga filurer med, enligt Sara, mustascher över hela kroppen.
Jag:
- Men alltså egentligen, kan man ha skägg i pannan?
Sara:
- Då kallas det väl pannlugg?Måndag morgon, jag är lika morgonpigg som vanligt och sitter mest och väntar på att gymmet ska öppna.

Dagens...

... Humör:
Lite sådär småseg, men ändå glad. =)
... Gjort: Käkat frukost, sorterat tvätt.
... Att göra: Gymmet, lunch, promenad, skola, rep och sedan förhoppningsvis även fysik.
... Borde: Glida förbi banken, fast hinner inte iom att vi har rep.
... Humörhöjare: Strålande sol, snart påsklov, min supergoda "prottechino". :)

Entering the land of confusion

Det kändes till en början sjukt konstigt att plötsligt vara utan någon som varit en så pass stor del av mitt liv under så lång tid. Men efter att idag ha träffats för första gången på fyra månader så vet jag fan inte vad jag ska känna, tycka eller tänka alls. Förvirrad var ordet. Till en början kändes det bara jävligt skumt, men sedan var det som att vi fortsatte där vi en gång slutade - allting kändes precis som förut. Tills jag kom på att allting inte är som förut. Då kom förvirringen. Var detta någon bra idé överhuvudtaget? Det är ingen idé att försöka igen, vi har varit där tidigare. Två gånger tillochmed. Det känns helt enkelt inte värt det, för jag vet hur det kommer att sluta. Jag vet hur det alltid slutar och jag orkar inte med det en gång till.

Varför gick jag då med på att träffas? Efter att ha träffat fel killar nu kanske det är så att jag längtar tillbaka till tryggheten jag kände och faktiskt fortfarande känner att jag kan finna hos dig? Jag vet fan inte varför, jag vet ingenting längre. Men just nu känns allting bara så jävla fel. Det känns som att det var fel gjort av mig, nu kommer det bara bli ännu svårare för dig att komma över mig. Jag vet att det var du som ville träffas, men det var fel av mig att gå med på det, eftersom jag vet hur du känner. Jag vet att du säger att det inte spelar någon roll. Men för mig gör det det. Fuck, jag vet att jag sa att jag skulle försöka att inte tänka så mkt, men det går inte att bara stänga av. Nej usch, måste få ngt annat att tänka på.

Oplanerad nykter utgång

Gårdagskvällen blev inte som planerad. Robin var sjuk och stannade hemma och vilade ist, så Rotten & crew drog med mig ut. Fast först kom de hit och våldgästade. Var grymt länge sedan jag träffade henne, så det var då verkligen på tiden. Alex och hans flickvän kikade också förbi - honom har jag inte heller träffat på evigheter ju! :) Jag lyckades hålla mig nykter och skötsam, även om tanken på att ta morsans bil var ruskigt lockande... Nåväl, vi drog upp till Malmberget och det var väl en helt okej kväll, fastän den inte fick ett sådär jättebra slut. Det blev att åka hem rätt tidigt, var hemma innan ett.Vaknade vid sjutiden i morse och flitig som jag är gav jag mig ut på en joggingrunda efter frukost. Skönt! :) Får se om det blir Smurfarna med Sara ikväll, har för mig att det var inplanerat. Blir iaf lugnt i vilket fall som helst, måste ta itu med lite plugg också - inl uppgiften i matte skulle vara inlämnad i fredags. Fy på mig. :P